Terug naar overzicht

Horoscoop: deze maand ruimt Tweelingen oud verdriet op

Categorie
Tekst
Johanna Blok
Horoscoop: deze maand ruimt Tweelingen oud verdriet op

Voor Tweelingen is het moment aangebroken om stil te staan bij het verleden en dan vooral bij gebeurtenissen die moeilijk waren en die jou een bepaalde kant hebben opgeduwd.

Ben je tevreden over de richting die je toen – vanuit pijn of verdriet – bent ingeslagen? Ben je het geloof kwijt in je eigen kunnen na een vervelend incident op je werk? Is je vertrouwen aangetast? Heb je na het beëindigen van een relatie besloten om nooit meer iemand toe te laten in je hart? En wat heeft dat opgeleverd? Waarschijnlijk niet datgene waar je naar verlangt; liefde, innerlijke vrede of passie.

Schoon schip

Daarom is het tijd om de overtuigingen die je in de weg zitten op te ruimen. Een boek als Vier vragen die je leven veranderen van Byron Katie kan je daarbij helpen. Het kan een einde maken aan onjuiste gedachtes die jouw lijden van toen in de tegenwoordige tijd in stand houden.

Er zijn natuurlijk ook andere methodes die je kunnen helpen. Zoek de vorm die jou het meeste aanspreekt en neem je voor dat je deze oktobermaand een klein beginnetje maakt met een nieuw leven. Enthousiast, vol vertrouwen en vrij van angst… Simpelweg door schoon schip te maken.

Meer lezen?

Door anderen gelezen