Schorpioen, dit is je maandhoroscoop voor februari

Schorpioen, dit is je maandhoroscoop voor februari Schorpioen, dit is je maandhoroscoop voor februari Schorpioen, dit is je maandhoroscoop voor februari

Jouw lucky number is 6, maar dat wil niet zeggen dat de sterren je aanmoedigen om mee te doen met de lotto of een gokspel. Zes is het getal van venus, het getal van de liefde.

Met Jupiter en Uranus in de zones die te maken hebben met relaties en verliefdheid, moet je niet verbaasd opkijken als er zomaar een nieuwe liefde op je pad komt. Of een oude… Een die je misschien probeerde te vergeten, maar die onverwacht voor je deur staat.

Levenslust

Uiteraard komt dit als een complete verrassing. En uiteraard zet deze man of vrouw je leven op zijn kop. Maar als je je hart open durft te stellen, is dit iemand waarmee je een unieke relatie kunt opbouwen. Een relatie waarin meer vrijheid en groei mogelijk is dan je in eerdere relaties hebt mogen ervaren. Dat heeft alles te maken met het feit dat deze persoon jou benadert als een echte vriend(in), gelijkwaardig, open en tolerant. Dat verliefde gevoel laat ook de creativiteit stromen, waardoor er veel plannen worden gemaakt. Misschien ontstaat ook het idee voor een (kunst)project dat je (samen) tot stand wilt brengen. Maar het mooiste is de enorme levenslust die je weer door je aderen voelt stromen.


Meer horoscopen lezen?

Over auteur
Johanna Blok is, naast haar werk als schrijver en journalist, astroloog. Johanna deelt de wijsheid en troost die ze zelf heeft ervaren binnen astrologie graag met anderen.
Volgend artikel
Boogschutter, dit is je maandhoroscoop voor februari
Boogschutter, dit is je maandhoroscoop voor februari