Weegschaal, dit is je maandhoroscoop voor februari

Weegschaal, dit is je maandhoroscoop voor februari Weegschaal, dit is je maandhoroscoop voor februari Weegschaal, dit is je maandhoroscoop voor februari

Misschien krijg je niet de grootste verrassing die deze maand door Jupiter en Uranus wordt uitgedeeld. Maar het zit hem niet altijd in de afmetingen.

Een puppy of een kitten is ontzettend klein en toch is het voor veel mensen (vooral voor kinderen), het mooiste geschenk dat ze kunnen krijgen. Aan zoiets zou je kunnen denken. Een hele kleine verrassing die ontzettend waardevol blijkt te zijn. Het kan ook zijn dat je op een markt tegen een vintage item aanloopt, dat je gewoon op gevoel koopt. Misschien ding je ook nog wel af. Bij thuiskomt blijkt dan dat je goud in handen hebt, omdat het gaat om een zeldzaam collectors item. Waar het om gaat is dat iets kleins, iets dat je makkelijk over het hoofd zou kunnen zien, van onschatbare waarde blijkt te zijn. Voor jou alleen, of op marktplaats, dat maakt niet uit.

Positieve verandering

Verder zou je op het gebied van seksualiteit en intimiteit meer vrijheid en groei kunnen ervaren. Ineens kan een van jullie twee zich weer (of meer) openstellen en dat kan het begin zijn van een periode waarin jullie dichter naar elkaar toe groeien. De aanleiding is niet per se leuk, maar er wordt iets in gang gezet, wat een positieve verandering betekent.


Meer horoscopen lezen?

Over auteur
Johanna Blok is, naast haar werk als schrijver en journalist, astroloog. Johanna deelt de wijsheid en troost die ze zelf heeft ervaren binnen astrologie graag met anderen.
Volgend artikel
Maandhoroscoop januari
Maandhoroscoop januari