In juli komt inspiratie niet vanuit jezelf, lieve Leeuw

In juli komt inspiratie niet vanuit jezelf, lieve Leeuw In juli komt inspiratie niet vanuit jezelf, lieve Leeuw In juli komt inspiratie niet vanuit jezelf, lieve Leeuw

Leeuw, de maand juli wakkert het creatieve vuur in jou niet aan. De wind is gaan liggen en dat merk je, maar dat betekent niet dat je in juli geen stap vooruit komt. Je kunt waardevolle inzichten verkrijgen door andere mensen je te laten helpen bij het vinden van je creatieve energie.

Als vuurteken kun je achter adem raken, als de blije en vrijblijvende energie van lucht ontbreekt. Vooral in de liefde kun jij van slag zijn. Je kookt van woede als je niet de aandacht krijgt die je van je partner wilt. Zelf heb je je ook weleens van een warmere kant laten zien. En dat blijft niet onopgemerkt. Maar als je uitleg moet geven, zit je met een mond vol tanden. Want de woorden, die horen ook bij lucht. Dus die ontbreken. Probeer een beetje geduld te hebben met je partner en met jezelf, dan komt het vanzelf goed.

Samen trots

Het is in juli ook lastig om de passie te voelen die normaal de motor is achter alles wat je doet, Leeuw. Dat kan ten koste gaan van de creativiteit in je werk of hobby’s. Je dacht misschien dat je inspiratie puur uit jezelf kon halen, maar nu ontdek je dat je daar toch anderen bij nodig hebt. Als voorbeeld of als partner om mee te brainstormen. Gun jezelf die bewustzijnsverruiming. Juist door de synergie tussen mensen komen de mooiste ideeën en creaties tot stand. En als je samen trots kunt zijn op het resultaat is dat veel leuker dan trots zijn in je eentje.

Meer lezen?

  • Hier vind je alle andere horoscopen van de maand juli
  • Jouw geboortetype verraadt meer over je sterrenbeeld
  • Benieuwd naar je missie? Dit vertellen maansknopen over je karakter

De maand juli extra comfortabel doorkomen?

Over auteur
Johanna Blok is, naast haar werk als schrijver en journalist, astroloog. Johanna deelt de wijsheid en troost die ze zelf heeft ervaren binnen astrologie graag met anderen.
Volgend artikel
Maagd, een dag niet gelachen is een dag niet geleefd in de maand juli
Maagd, een dag niet gelachen is een dag niet geleefd in de maand juli