Maagd, een dag niet gelachen is een dag niet geleefd in de maand juli

Maagd, een dag niet gelachen is een dag niet geleefd in de maand juli Maagd, een dag niet gelachen is een dag niet geleefd in de maand juli Maagd, een dag niet gelachen is een dag niet geleefd in de maand juli

Als Maagd zul je in juli meer moeten gaan samenwerken. Je kunt niet alles alleen, daarnaast is het met z’n tweeën vaak veel gezelliger. Een frisse blik en een extra paar handen kunnen nooit kwaad!

Als je niet over het element lucht kunt beschikken, zit er maar een ding op (denk je). Jezelf bedelven onder het werk, je ingraven in stapels papier, je verstoppen achter je bureau. Maar daar los je niet veel mee op, want zonder lucht lijkt het net of je mentaal vastloopt. Daardoor komt er minder uit je handen dan je van jezelf gewend bent. Als reactie probeer je dan nog harder te werken, nog langer op kantoor te blijven. Maar dat haalt niet veel uit.

Samen sta je sterk

Het beste kun je in juli hulp inroepen van iemand die met een frisse blik naar jouw werkwijze kijkt, Maagd. Of je kunt je simpelweg laten helpen. Samen krijg je het namelijk wel voor elkaar, want samenwerking is een manier om meer luchtenergie te genereren. En het is nog leuk ook. Bovendien valt er dan veel meer te lachen. Ook dat is iets dat jou door deze wat trage maand heen kan slepen: humor! Stand up comedy of een melige vakantiefilm, het maakt niet uit, het ontspannende effect blijft nog dagen nawerken. En dat is meteen ook de beste remedie tegen eventuele relatiestress waar je mee te maken krijgt. Een dag niet gelachen…?

Meer lezen?

  • Hier vind je alle andere horoscopen van de maand juli
  • Zonnewende: zo gebruik je de magie van midzomer
  • Benieuwd naar je missie? Dit vertellen maansknopen over je karakter

Een beetje hulp nodig deze maand?

 

Over auteur
Johanna Blok is, naast haar werk als schrijver en journalist, astroloog. Johanna deelt de wijsheid en troost die ze zelf heeft ervaren binnen astrologie graag met anderen.
Volgend artikel
Weegschaal, in juli ben je ongelooflijk populair
Weegschaal, in juli ben je ongelooflijk populair