Weegschaal, in juli ben je ongelooflijk populair

Weegschaal, in juli ben je ongelooflijk populair Weegschaal, in juli ben je ongelooflijk populair Weegschaal, in juli ben je ongelooflijk populair

De maand juli is bijzonder, Weegschaal.  Van de twaalf planeten staat er namelijk geen één in een luchtteken (Weegschaal, Waterman of Tweelingen). Maak je borst dus maar nat, want bij gebrek aan de energie van het lucht-element komt iedereen op jouw deur kloppen. 

Als in juli iedereen op zoek is naar meer lucht ben je, als dochter van het lucht-element, ongelofelijk populair, Weegschaal. Vooral mannen lijken allemaal op zoek te zijn naar een sprankje van jouw aandacht, een warme blik, een troostend woord.

Nu ben je met je liefde gul en vrijgevig, maar er komt in juli een moment dat je beseft dat je niet iedereen blij kunt maken. Je zult keuzes moeten maken, anders kun je jezelf vergeten en tijd te kort komen. Ook kun je te maken krijgen met de jaloezie van je (vaste) partner die jou niet wil delen met de buitenwereld.

Baken je eigen ruimte af

Mocht je je verstikt voelen, maak dan duidelijk dat je meer ruimte nodig hebt. Misschien is het even zoeken naar woorden, maar als iemand op een tactische manier haar behoeftes kan duidelijk maken, dan ben jij het wel. Ook vriendinnen komen bij jou om hun relatiesores te delen. Mocht je  hopen op een rustige, ontspannen julimaand? Dat zit er niet in. Maar je kunt wel merken hoe waardevol je voor anderen bent. En dat geeft je veel voldoening. Zolang je maar het evenwicht bewaart tussen tijd voor jezelf en tijd voor de ander. Dus regelmatig even de telefoon uit, helemaal lekker niets!

Meer lezen?

Beetje hulp nodig bij het goed voor jezelf zorgen?

Over auteur
Johanna Blok is, naast haar werk als schrijver en journalist, astroloog. Johanna deelt de wijsheid en troost die ze zelf heeft ervaren binnen astrologie graag met anderen.
Volgend artikel
Pas op dat juli niet het slechtste in jou naar boven brengt, Schorpioen
Pas op dat juli niet het slechtste in jou naar boven brengt, Schorpioen