Pas op dat juli niet het slechtste in jou naar boven brengt, Schorpioen

Pas op dat juli niet het slechtste in jou naar boven brengt, Schorpioen Pas op dat juli niet het slechtste in jou naar boven brengt, Schorpioen Pas op dat juli niet het slechtste in jou naar boven brengt, Schorpioen

Schorpioen, als waterteken ben je in juli het beste bestand tegen de absentie van lucht. Toch heeft het ook effect op jouw gemoedstoestand. Je innerlijke demonen zullen getemd willen worden en vragen daarom om extra aandacht. 

Als waterteken kun je merken dat een maand zonder ‘lucht’ het slechtste in je naar boven brengt. Negatieve emoties vechten als sumoworstelaars om een plek op het erepodium in jouw hart. Het kost je moeite om dingen uit het verleden los te laten. Eindeloos kun je in cirkeltjes denken over kleine incidenten en ingrijpende gebeurtenissen.

Meditatie helpt je weer ademen

Er is één uitstekende manier om wat luchtigheid in je bestaan te brengen en dat is meditatie. Mindfulness en meditatie zijn technieken die tot het element lucht behoren. Ze beginnen niet voor niets met de ademhaling… Ze helpen je om minder betrokken en met een vriendelijke afstandelijkheid naar je eigen situatie te kijken. Zo kun je via de geest je onrustige hart kalmeren. Daardoor kan juli uiteindelijk toch een heel leerzame en positieve maand worden, Schorpioen, maar je moet wel bewust in actie komen om de innerlijke demonen in de ogen te kijken en vervolgens met zachte hand te temmen.

Je partner zit zoals gewoonlijk op de eerste rij als jij frustraties, woede of jaloezie uitdeelt, dus ook voor hem of haar is het belangrijk dat je de route naar binnen bewandelt. Zie het als een daad van liefde voor de ander en voor jezelf.

Meer lezen?

  • Hier vind je alle andere horoscopen van de maand juli
  • Benieuwd naar je missie? Dit vertellen maansknopen over je karakter
  • Ken jij de Nine Star Ki astrologie al?

Boost je mindfulness!

Over auteur
Johanna Blok is, naast haar werk als schrijver en journalist, astroloog. Johanna deelt de wijsheid en troost die ze zelf heeft ervaren binnen astrologie graag met anderen.
Volgend artikel
Weet jij in juli je innerlijke vuur aan te wakkeren, Boogschutter?
Weet jij in juli je innerlijke vuur aan te wakkeren, Boogschutter?