Weet jij in juli je innerlijke vuur aan te wakkeren, Boogschutter?

Weet jij in juli je innerlijke vuur aan te wakkeren, Boogschutter? Weet jij in juli je innerlijke vuur aan te wakkeren, Boogschutter? Weet jij in juli je innerlijke vuur aan te wakkeren, Boogschutter?

Boogschutter, de maand juli doet jouw creativiteit en optimisme geen goed. Je lijkt een beetje uit je doen en weet niet hoe je je natuurlijke schwung weer terug krijgt. Maar niet getreurd, dat vuurtje gaat wel weer branden.

Lucht is voor vuurteken Boogschutter een belangrijk element om het innerlijke vuur te doen oplaaien. Het vuur dat brandt voor een heilige zaak. Als er in juli geen enkele manier is om wat extra lucht te happen, verlies je de interesse in de zaken waar je normaal het vuur voor uit je sloffen loopt. Of het nu een politiek of cultureel ideaal is, het kost je veel moeite om te zien, waarom je hier eigenlijk mee bezig bent, waarom je er in gelooft.

Geduld is een schone zaak

Je optimisme lijkt compleet verdwenen in juli en je hebt geen idee hoe je het terug kunt krijgen, lieve Boogschutter. Ook trek je je het nieuws uit de kranten erg aan. Je kunt er zelfs wakker van liggen. Wat je nodig hebt is een gezonde dosis relativering en humor. Even niet zo serieus zijn, gewoon jezelf toestaan dat het deze maand nergens over gaat. Die luchtigheid kun je vinden bij je vrienden, vooral als ze Weegschaal, Waterman of Tweelingen zijn. Ga samen op pad, maak lange wandelingen en laat het leed van de wereld even lekker voor wat het is. Het duurt niet lang voordat je opgefrist en vol verse inspiratie weer aan je idealen kunt werken.

Meer lezen?

Een helpende hand nodig voor je creativiteit?

Over auteur
Johanna Blok is, naast haar werk als schrijver en journalist, astroloog. Johanna deelt de wijsheid en troost die ze zelf heeft ervaren binnen astrologie graag met anderen.
Volgend artikel
In juli leer je los te komen én je kracht te voelen, Steenbok
In juli leer je los te komen én je kracht te voelen, Steenbok