Juli steelt de bubbels uit je champagne, Vissen

Juli steelt de bubbels uit je champagne, Vissen Juli steelt de bubbels uit je champagne, Vissen Juli steelt de bubbels uit je champagne, Vissen

Het leven is een feestje, maar geluk zit in de kleine dingen. Als Vissen kun je die kleine geluksmomentjes maar moeilijk vinden in de maand juli.  Trek erop uit en vind het plezier terug, je hoeft je niet neer te leggen bij de omstandigheden. 

Vissen is van de drie watertekens (Vissen, Schorpioen en Kreeft) het beste bestand tegen een maand zonder lucht-energie. Maar ook voor jou verlopen de dagen niet zoals je gewend bent. Je mist de bubbels in je glas champagne, het schuim op je biertje of zo je wilt de prik in je limonade. Kortom de vreugde. Dat kan nog eens versterkt worden als je partner het laat afweten, of er niet voor je kan zijn.

Oneindige zomer

Het lijkt één lange, droge, hete zomermaand te worden, waarin je snakt naar het losbarsten van de verkoelende onweersbui. Natuurlijk zijn er dingen die je kunt doen om het voor jezelf prettiger te maken. Bezoek plekken waar de wind waait en waar je contact kunt maken met de elementen. Kies een vakantiebestemming die ligt in een wat koeler klimaat of hoog in de bergen. Daar voel jij je in juli beter dan in hete steden of op tropische stranden, lieve Vissen. Zelfs de aanschaf van een ventilator kan al een verschil maken. Wist je dat het zachte zoemen niet alleen de lucht verkoelt, maar ook muggen op afstand houdt en zelfs ontspannend werkt, waardoor je je uiteindelijk wat beter voelt. Je hoeft je dus niet zomaar neer te leggen bij de planetaire omstandigheden.

Meer lezen?

  • Hier vind je alle andere horoscopen van de maand juli
  • Moon Sign-horoscoop: ontdek wat je verborgen sterrenbeeld over je zegt
  • Jouw geboortetype verraadt meer over je sterrenbeeld

Kleine mooimakers voor een grote glimlach

Over auteur
Johanna Blok is, naast haar werk als schrijver en journalist, astroloog. Johanna deelt de wijsheid en troost die ze zelf heeft ervaren binnen astrologie graag met anderen.
Volgend artikel
Maansverduistering én volle maan in Steenbok
Maansverduistering én volle maan in Steenbok