Schorpioen, dit is je maandhoroscoop voor maart

Schorpioen, dit is je maandhoroscoop voor maart Schorpioen, dit is je maandhoroscoop voor maart Schorpioen, dit is je maandhoroscoop voor maart

Bijna iedereen heeft wel zo’n liefde van vroeger, die nooit mocht zijn, maar die nog altijd ergens rondslingert in de doos met herinneringen.

Juno zou in maart deze oude verliefdheid ineens kunnen afstoffen. En dan kan het lijken alsof hij nog niets van zijn glans heeft verloren. Misschien is het scenario iets anders, maar het intense gevoel van verlangen naar iemand die ver is, maar toch vertrouwd, zal waarschijnlijk de hoofdrol spelen. Misschien overweeg je zelfs om al je schepen achter je te verbranden en deze liefde achterna te reizen. Maar dan zou je kunnen stuiten op twijfels bij de ander.

Als Schorpioen houd je niet zo van vrijheid, blijheid in relaties. Je wilt zekerheid voordat jij je bloot durft te geven. En dat is nu net het lastige. Het lukt je waarschijnlijk niet om voldoende zekerheid te krijgen. En als dat te lang duurt, zou jij diegene kunnen zijn die zelf zijn of haar conclusies trekt. Hoe mooi en intens de gevoelens ook zijn, deze relatie heeft geen toekomst. Je gaat voor zekerheid en duidelijkheid, voor een bestaande relatie waarbij je weet wat je hebt. De mooie ervaringen en momenten berg je op waar ze horen, bij de andere herinneringen.


Meer horoscopen lezen?

Over auteur
Johanna Blok is, naast haar werk als schrijver en journalist, astroloog. Johanna deelt de wijsheid en troost die ze zelf heeft ervaren binnen astrologie graag met anderen.
Volgend artikel
Boogschutter, dit is je maandhoroscoop voor maart
Boogschutter, dit is je maandhoroscoop voor maart