Stier, dit is je maandhoroscoop voor maart

Stier, dit is je maandhoroscoop voor maart Stier, dit is je maandhoroscoop voor maart Stier, dit is je maandhoroscoop voor maart

Je zou deze maand zo verliefd kunnen worden dat je bereid bent alles in de waagschaal te stellen, tot je loopbaan aan toe.

De planeten wijzen erop dat je jouw verboden vrucht via je werk zou kunnen ontmoeten, of op een andere plek waar jij laat zien waar je voor staat. Er kan een zinderende elektriciteit ontstaan waar anderen al snel lucht van krijgen. Want op een of andere manier lukt het niet om die gevoelens te verbergen. Misschien wil je ook wel dat de wereld ziet hoe verliefd je bent, omdat het gevoel zo groot en mooi is. Je wilt het misschien wel met iedereen delen.

Dat wil niet zeggen dat het altijd fijn is dat anderen jouw persoonlijke film van dag tot dag kunnen volgen. Vooral als blijkt dat er grenzen zijn aan deze verliefdheid of affaire, zou je het liefst in een donker hoekje kruipen. Het is wijsheid om niet te snel je gevoelens met iedereen te delen, en de tijd te nemen te onderzoeken wat er precies is tussen jou en de ander. Het is nu belangrijk om de gevoelens in alle intimiteit en beslotenheid te duiden en misschien ook wel tot bloei te laten komen. Je kunt altijd nog hand in hand door de stad gaan lopen of op terrasjes gaan zitten.  


Meer horoscopen lezen?

Over auteur
Johanna Blok is, naast haar werk als schrijver en journalist, astroloog. Johanna deelt de wijsheid en troost die ze zelf heeft ervaren binnen astrologie graag met anderen.
Volgend artikel
Tweelingen, dit is je maandhoroscoop voor maart
Tweelingen, dit is je maandhoroscoop voor maart