Weegschaal, dit is je maandhoroscoop voor maart

Weegschaal, dit is je maandhoroscoop voor maart Weegschaal, dit is je maandhoroscoop voor maart Weegschaal, dit is je maandhoroscoop voor maart

Juno verrast jou in maart op een manier die je niet echt ziet aankomen.

Van de ene op de andere dag kan zich weleens een romantisch liefdesdrama voltrekken. Ook als je keurig getrouwd bent of samenwoont. Ook als je jezelf had voorgenomen voorlopig niet verliefd te worden. Planeten trekken zich niets aan van wat wij besluiten. Ze werken langs de lijn van het toeval en schotelen je kansen voor. Reken maar dat je de kans op liefde en romantiek aangrijpt als Juno in het spel is. Dan moet je van heel goede huize komen om de verleiding te weerstaan. Vooral als iemand jou aanspreekt op de wilde bohemien die in je schuilt. En wanneer iemand de kunstenares of kunstenaar in jou ziet. Dan gaat het over meer dan de liefde voor de ander, dan gaat het ook over het gevoel dat je eindelijk wordt gezien, eindelijk wordt erkend. En de ontdekking dat je jezelf soms tekort doet, omdat je niet voldoende je plek opeist of niet genoeg van jezelf durft te laten zien. Maart belooft een bewustwording, een omslag en wat de liefde betreft: ook een confrontatie met de realiteit. Maar dat geeft niet. Ook al verdwijnt een geliefde, de liefde voor jezelf blijft.  


Meer horoscopen lezen?

Over auteur
Johanna Blok is, naast haar werk als schrijver en journalist, astroloog. Johanna deelt de wijsheid en troost die ze zelf heeft ervaren binnen astrologie graag met anderen.
Volgend artikel
Schorpioen, dit is je maandhoroscoop voor maart
Schorpioen, dit is je maandhoroscoop voor maart