Boogschutter: november kan een bijzondere maand worden

Boogschutter: november kan een bijzondere maand worden Boogschutter: november kan een bijzondere maand worden Boogschutter: november kan een bijzondere maand worden

De maand november kan uitpakken als een periode waar je straks met een beetje gemengde gevoelens op terugkijkt.

Goede voornemens en wilde plannen zijn er wel, maar op een of andere manier komt het er niet van. Dat hoef je jezelf niet te verwijten, want het ligt niet aan jou. Soms is de energie van de kosmos zodanig dat de dingen hun eigen koers kiezen. Dan kun je heel hard positief denken, heel hard je best doen, doorzetten en drammen, maar ‘de tijd is er nog niet rijp voor’. Mocht je dit merken, probeer het dan te accepteren. Mars, de zon en Mercurius staan in jouw spirituele zone. Het is daarom beter om je een beetje terug te trekken op een veilige plek waar je kunt mediteren.

Mooie inzichten

Het gaat deze maand niet over het bereiken van harde resultaten, veel belangrijker is dat jij innerlijke resultaten ervaart. Dat je vrede en rust vindt bij jezelf, door simpelweg jezelf toestemming te geven er te zijn, niets te hoeven. Dat je je licht laat schijnen op spirituele zaken in plaats van de wereldse. Als je met die houding november ingaat, kon het weleens een bijzondere maand worden, waarin jij tot mooie inzichten komt.


Over auteur
Johanna Blok is, naast haar werk als schrijver en journalist, astroloog. Johanna deelt de wijsheid en troost die ze zelf heeft ervaren binnen astrologie graag met anderen.

Meer lezen over je sterrenbeeld?

Vriendschapshoroscoop: dit zegt je sterrenbeeld over je vriendschappen.

Volgend artikel
Steenbok? Het is tijd om je hart te openen
Steenbok? Het is tijd om je hart te openen