Steenbok? Het is tijd om je hart te openen

Steenbok? Het is tijd om je hart te openen Steenbok? Het is tijd om je hart te openen Steenbok? Het is tijd om je hart te openen

Het is net of de planeten jou in november willen uitnodigen om feest te vieren, om met meer vreugde in het leven te staan.

Je hebt de afgelopen jaren de nodige confrontaties gehad en misschien ben je daardoor een beetje uit het lood geslagen. Maar het is tijd om je hart te openen, vol enthousiasme in het leven te staan, weer vol vertrouwen de band met anderen aan te gaan. De maand november wil jou graag laten zien hoe dat moet.

Levensvreugde en verdieping

De positieve energie van de planeten manifesteert zich vooral in vriendschappen, dus probeer zoveel mogelijk tijd door te brengen met vriendinnen en vrienden. Daar ligt voor jou de levensvreugde én de verdieping deze maand. Misschien kun je een bestaande vriendschap naar een hoger plan tillen. Bijvoorbeeld door samen een spirituele of therapeutische workshop te volgen en zo de intensiteit van jullie band te vergroten. Misschien vind je dat een beetje spannend, maar met de zon, Mercurius en Mars in Schorpioen kan dat erg goed uitpakken. Misschien dat je zelfs zou kunnen ontdekken dat er een vriendschap is die transformeert tot een liefdesrelatie. Natuurlijk gebeurt dat niet in het leven van elke Steenbok, maar misschien ben jij wel een van de lucky ones!


Over auteur
Johanna Blok is, naast haar werk als schrijver en journalist, astroloog. Johanna deelt de wijsheid en troost die ze zelf heeft ervaren binnen astrologie graag met anderen.

Meer lezen over je sterrenbeeld?

Dit zegt jouw sterrenbeeld over schaamte.

Volgend artikel
Waterman? Stap in november uit je comfortzone
Waterman? Stap in november uit je comfortzone