Waterman? Stap in november uit je comfortzone

Waterman? Stap in november uit je comfortzone Waterman? Stap in november uit je comfortzone Waterman? Stap in november uit je comfortzone

Met de zon, Mars en Mercurius in Schorpioen wordt jouw onderbewustzijn krachtig aangepakt.

Je kunt je bewust worden van zaken die je lang hebt verdrongen, waar je liever niet meer aan wilt denken, maar die wel aandacht nodig hebben. Er kan sprake zijn van dingen die een patroon zijn geworden, waarvan je het nut helemaal niet meer inziet, maar die toch jouw tijd en energie opslokken. Waarschijnlijk openbaart dit zich via de confrontatie met mensen in de buitenwereld. Je zou een paar keer kunnen denken: ‘Waarom heb ik dit? Waarom gebeurt mij dit?’ De kunst is dan om te kijken naar je eigen gedrag, want daar vind je het antwoord.

Verandering en heling

Je begrijpt ook dat dit de deur opent naar verandering en heling, maar dat dit niet helemaal zonder pijn en moeite gaat. Schorpioen is het teken dat zweert bij de uitspraak ‘no pain, no gain’. Je zult dus echt je comfortabele zone moeten verlaten om te groeien. En dat terwijl jij je verheugde op lange avonden bij de warme kachel met een beker chocolademelk. Het een hoeft het ander natuurlijk niet per se uit te sluiten. Veel van ons zwaarste geestelijke werk doen we terwijl we rustig turen in de vlammen van een kaars of haardvuur.

Beeld: fotografie door Jeroen van der Spek, styling door Cyn Ferdinandus


Meer lezen over je sterrenbeeld?

Vriendschapshoroscoop: dit zegt je sterrenbeeld over je vriendschappen.

Volgend artikel
Slang? Zo combineert het met je sterrenbeeld
Slang? Zo combineert het met je sterrenbeeld