Slang? Zo combineert het met je sterrenbeeld

Slang? Zo combineert het met je sterrenbeeld Slang? Zo combineert het met je sterrenbeeld Slang? Zo combineert het met je sterrenbeeld

Herken jij je in de doortastende, bedachtzame Slang? Of zegt je westerse teken meer over je karakter? De westerse en Chinese astrologie belichten allebei een deel van je karakter. In het boek De twaalf tekens van de Chinese astrologie combineert Erika Sauer de types. Ontdek hier je combinatieteken van de Slang.

Ken je je Chinese sterrenbeeld niet? Bereken het hier.

Ram-Slang

Ram-Slangen zijn charmant, temperamentvol en grillig. Ze stormen alle avonturen in hun leven met razende passie tegemoet om zich onderweg te bedenken en een andere kant op te stuiven. Ze zijn nieuwsgierig en zonder vrees, waardoor ze met recht pioniers genoemd kunnen worden. Het beste zijn ze af met een partner die de ideeën en ontdekkingen van Ram-Slang praktisch uitdenkt. In de liefde wordt hun charme afgewisseld door norse buien waarin ze zich koppig kunnen afsluiten.

Stier-Slang

Felheid en bezieling; daar staan Stier-Slangen om bekend. In hun werk zijn ze succesvol en hebben ze leidinggevende kwaliteiten die zelden over het hoofd worden gezien. Ook op het gebied van geld en liefde zijn ze getalenteerd. Ze schikken zich vaak snel in een lange relatie waarin ze tevreden en gelukkig zijn en blijven. Stier-Slang schudt zijn omgeving dikwijls op met directe en eerlijke uitspraken.

Astrologie en je geboortehoroscoop

  • Online training met 8 lessen van Happinez astroloog Johanna Blok

  • Ontdek wat jouw persoonlijke planeten, huizen en aspecten over je onthullen

  • Cadeau: Happinez notebook

Tweelingen-Slang

Charmeurs van de eerste orde zijn Tweelingen-Slangen. Deze mensen zijn vaak bijster intelligent. Ze denken diep en snel na en kunnen veel van deze rationele passie kwijt in hun beroep. Tweelingen-Slang is hoe dan ook succesvol en zelden tevreden. Dit type wil groter en meer en krijgt dat ook voor elkaar. In de liefde zijn het verleiders, maar wel met het doel degene te vinden die het beste bij ze past.

Kreeft-Slang

Kreeft-Slang is ten diepste een dromerige huismus. Aangezien werken er nu eenmaal bij hoort, maakt dit type er wat van met als doel: zoveel mogelijk vrije tijd creëren. Kreeft-Slangen hebben soms wat aansporing nodig om hun dromen te verwezenlijken. De liefde is voor hen een halszaak waar ze zich compleet door laten meeslepen. Het is hun droom om een gezin te stichten en vaak slagen deze mysterieuze types daar ook snel in.

Leeuw-Slang

Topprestaties: voor minder gaat Leeuw-Slang niet. Dit krachtige, intellectuele wezen kan niet anders. Wat Leeuw-Slangen doen, doen ze uitmuntend. Ze genieten met volle teugen van de lof die ze daarvoor krijgen; zowel van zichzelf als van anderen. Leeuw-Slang heeft vele bewonderaars, vrienden en geliefden. Ze zijn zonnig, inspirerend, genereus en behoorlijk dominant. Krijgen ze geen tegenwicht, zorgen ze er op overtuigende wijze voor dat hun partner doet wat zij voor ogen hebben.

Maagd-Slang

Maagd-Slangen gaan voor zekerheid. Dat maakt ze soms onbeweeglijk en risicomijdend, maar let op hun adviezen, want ze zien zaken haarscherp. Maagd-Slang is niet snel tevreden of enthousiast en dat maakt ze een beetje lastig in de omgang. Ook in relaties wikken en wegen ze lang voordat ze de partner kiezen waar ze zich aan blootstellen. Dat laatste kúnnen ze namelijk wel heel goed. Als ze ergens honderd procent achter staan, komt hun trouwe en zonnige temperament naar voren.


Weegschaal-Slang

Kunstzinnig, gezellig, liefdevol, vrolijk; de Weegschaal-Slang is een type om van te houden. Deze mensen leven met de dag. Zelfs hun karakter kan per dag verschillen. Weegschaal-Slangen zijn onvoorspelbaar: ze kunnen zich snel in een vaste verbinding storten of jarenlang scharrelen, ze kunnen één duidelijk carrière pad kiezen of continu van richting wijzigen. Wat stabiel blijft zijn hun hang naar harmonie en behendigheid om alles van het leven te kunnen maken.

Schorpioen-Slang

Zelfreflectie is de grootste hobby van Schorpioen-Slang. Ze zoeken de oorzaak van alles (vooral van begane fouten) in eerste instantie bij zichzelf. Het zijn diepzinnige mensen die uiterst doelgericht werken en succes daarin belangrijk vinden. Ze hebben een scherpe geest en voeren het liefst de hele dag diepzinnige gesprekken met mensen die hen interesseren. Vooral hun partner moet zichzelf in de spiegel durven aankijken, anders helpt Schorpioen-Slang wel een handje.

Boogschutter-Slang

Rijkdom en ambitie zijn belangrijk voor Boogschutter-Slang. Ellebogen en wedijveren is aan ze besteed, ze worden moeiteloos de beste. Als ze het hoog op de economische ladder geschopt hebben, komen ze een beetje tot rust. Ze staan niet om het huwelijk te springen, maar als een partner ze (financiële) vrijheid biedt, gaan ze wel eens overstag. Boogschutter-Slangen zijn geliefde types die zichzelf graag in de watten leggen.

Steenbok-Slang

Steenbok-Slangen zijn vastberaden en doelgericht. Daartoe hoeven anderen ze niet aan te sporen en complimenten zeggen ze ook weinig, deze hardnekkige motivatie komt uit henzelf. Perfecte werknemers die met intelligentie en volharding altijd de juiste weg inslaan, zijn het. In de liefde zijn Steenbok-Slangen serieus en snel jaloers, maar van dat laatste zijn ze zich terdege bewust. Ze zorgen goed voor partner en kinderen, alleen is liefde woordelijk tonen niet hun grootste talent.

Waterman-Slang

Sla voorspellingen van Waterman-Slang – hoe negatief soms ook – nooit in de wind. Deze mensen hebben een helderwetend oog voor de toekomst. Door hun ideeën en invallen onderscheiden ze zich in hun beroep. In de liefde weten ze niet goed welke kant ze op willen. Ze zijn voorzichtig én flirterig, bang om een blauwtje te lopen én razend gepassioneerd. Het liefdes lot van deze onberekenbare mensen hangt vaak af van het geboden tegenwicht.

Vissen-Slang

Speels en ambitieus is de combinatie die Vissen-Slang ver brengt. Deze mensen hebben veel te bieden op zakelijk vlak en bereiken daarin veel. In de liefde lijken ze verlegen, maar zijn dat geenszins: ze weten precies wie en wat ze willen. Het zijn vriendelijke en gezellige mensen, maar als ze gestrest zijn, kunnen ze boos en vilein uit de hoek komen. De gevoelige Vissen-Slang heeft tijd en ruimte nodig om bij te tanken.

Meer lezen?

Hier vind je de andere Chinese tekens in combinatie met je westerse sterrenbeeld.

Over auteur
Verhalen vertellen en het mystieke onderzoeken; daar houdt tekstschrijver Fabienne Peters zich mee bezig. Haar missie? Op zoveel mogelijk plekken verhalen verspreiden die het leven zowel verdiepen als verzachten. Onderwerpen die raken, die net een beetje verder gaan en/of met één been in de taboesfeer blijven hangen.
Volgend artikel
Vissen: je kunt in november veel bereiken op je levenspad
Vissen: je kunt in november veel bereiken op je levenspad