Vissen: je kunt in november veel bereiken op je levenspad

Vissen: je kunt in november veel bereiken op je levenspad Vissen: je kunt in november veel bereiken op je levenspad Vissen: je kunt in november veel bereiken op je levenspad

Met de zon, Mars en Mercurius het grootste deel van de maand in het bevriende teken Schorpioen, is het net of je geholpen wordt door een onzichtbare hand.

Je energie en zelfvertrouwen zijn optimaal. De afstemming tussen gevoelens en daden is goed, waardoor je coherent overkomt en veel kunt bereiken op je levenspad. Daarbij kun je enorm genieten van jouw eigen creativiteit. Dus probeer tijd vrij te maken om te schilderen, knutselen, fröbelen of kokkerellen. Gewoon opgaan in het moment, terwijl onder je handen de heerlijkste gerechten of mooiste spullen ontstaan.

Plan leuke dingen

Verder geniet je meer dan normaal van de speelsheid van (je) kinderen. Als het even meezit (en dat zit het waarschijnlijk) dan is er veel tijd om samen met elkaar te genieten. Probeer om leuke dingen te plannen om samen te doen, zoals een kinderfeest, een uitje in de natuur of naar een zwemparadijs gaan, het maakt niet uit. Op al die plekken voel jij je – beetje flauw misschien – als een Vis(sen) in het water. Het enthousiasme waarmee kinderen in het leven staan, is enorm aanstekelijk. Nog niet eerder dit jaar heb je zo’n goed humeur gehad. En dat ondanks de grauwe luchten waar november bekend om staat.

Beeld: fotografie en styling door Pia Jane Bijkerk


Over auteur
Johanna Blok is, naast haar werk als schrijver en journalist, astroloog. Johanna deelt de wijsheid en troost die ze zelf heeft ervaren binnen astrologie graag met anderen.

Meer lezen over je sterrenbeeld?

Dit zegt jouw sterrenbeeld over je carrière.

Volgend artikel
De vier Waterman-karakters: welk type past bij jouw geboortedag?
De vier Waterman-karakters: welk type past bij jouw geboortedag?