Kreeft? Oktober is voor jou de maand van afronding

Kreeft? Oktober is voor jou de maand van afronding Kreeft? Oktober is voor jou de maand van afronding Kreeft? Oktober is voor jou de maand van afronding

Oktober staat in het teken van afscheid. Het is voor jou de tijd van afronding. Je bent er klaar voor, Kreeft.

De meeste Kreeften hebben de afgelopen jaren meer dan hun eerlijke portie ‘afscheid nemen’ gehad. Of dat nu van werk, een geliefde of financiële zekerheid is geweest, het ging diep en was confronterend. Maar na het huilen, herkauwen en tegenspartelen, kwam vroeg of laat het moment van acceptatie. Daarom bevindt jouw leven zich waarschijnlijk in de fase van de stilte na de storm. Er is een gevoel van ruimte, van het opnieuw willen verkennen van je mogelijkheden, misschien zelfs de droom van een nieuw avontuur. De ervaringen van de afgelopen jaren zijn daarbij een goed fundament. Nu je beter weet, doe je het beter.

Symbool van loslaten

Dus is het nodig dat we het over ‘afscheid nemen’ gaan hebben? Moet dat? Nee natuurlijk hoeft dat niet. Maar als Kreeft heb je vast nog ergens in een diepe kelder van je huis of je ziel, wat dingen opgeslagen waar je vanaf wilt. Dingen die jij niet meer nodig hebt, die jouw koestering niet langer nodig hebben. Gebruik de maand oktober voor de afronding. Het is er de tijd voor en jij bent er klaar voor. Misschien zit er zelfs iets van hout bij, iets dat je kunt verbranden in een fijn kampvuur of haardvuur als symbool van het grote loslaten.


Over auteur
Johanna Blok is, naast haar werk als schrijver en journalist, astroloog. Johanna deelt de wijsheid en troost die ze zelf heeft ervaren binnen astrologie graag met anderen.

Meer lezen over je sterrenbeeld?

Deze plant past bij jouw sterrenbeeld.

Volgend artikel
Leeuw: oktober geeft jou een prachtig nieuw begin
Leeuw: oktober geeft jou een prachtig nieuw begin