Schorpioen? Oktober is voor jou de maand van heling

Schorpioen? Oktober is voor jou de maand van heling Schorpioen? Oktober is voor jou de maand van heling Schorpioen? Oktober is voor jou de maand van heling

Oktober staat in het teken van afscheid nemen. Als het om afscheid nemen gaat, zijn er voor Schorpioen twee manieren. Met gigantisch veel drama en grandeur. Of net als de man die ’s avonds een pakje sigaretten ging halen. Stiekem en onaangekondigd weglopen en nooit meer iets van je laten horen.

Beide ‘methodes’ hebben zo hun nadelen. Hoewel jij er misschien helemaal klaar mee bent en nooit meer terugdenkt aan wat of wie je achter hebt gelaten, kun je bij anderen een diepe wond hebben geslagen.

Terugkijken in vrede

Oktober is een goede maand om te bedenken of dit in jouw leven is voorgevallen en hoe je die ervaring zou kunnen helen. Ja, dat betekent waarschijnlijk dat je contact moet opnemen met je ‘slachtoffer(s)’, ‘het spijt me’ moet zeggen en moet uitleggen waarom het is gegaan zoals het is gegaan. Makkelijk? Nee. Maar wel erg goed voor je karma. Als over bijvoorbeeld 99 jaar het moment is gekomen voor je eigen Grote Afscheid, kun je in vrede terugkijken. Vroeger – toen een mensenleven veel minder voorstelde en je elk moment dodelijk ziek kon worden of opgegeten kon worden door een beer – geloofde men dat je altijd voorbereid moest zijn op het einde. En… If you are ready to die, then you are ready to live.


Meer lezen over je sterrenbeeld?

Dit is jouw levensmissie volgens je sterrenbeeld.

Volgend artikel
Boogschutter: geef je verdriet een plek deze maand
Boogschutter: geef je verdriet een plek deze maand