Waterman: het is belangrijk om rust in jezelf te vinden

Waterman: het is belangrijk om rust in jezelf te vinden Waterman: het is belangrijk om rust in jezelf te vinden Waterman: het is belangrijk om rust in jezelf te vinden

Oktober staat in het teken van afscheid. Dit zal het voor jou betekenen, Waterman.

Met Saturnus in Waterman zijn de berichten altijd wat serieus. Vooral in de spirituele maand oktober. Waar het om gaat is dat jij misschien wel voelt dat je afscheid zult moeten nemen, maar dat er allerlei praktische, financiële of verantwoordelijke overwegingen zijn om dit uit te stellen. Er moet nog zoveel. En dat is zwaar. Terwijl je ernaar kunt snakken om ergens een flinke streep onder te zetten, zit de timing niet mee.

Gouden bergen

Je zult geduld moeten oefenen en de hele rit uitzitten. Dat is typisch de inbreng van Saturnus, die jou gouden bergen beloofd, maar je moet ze wel eerst zelf beklimmen. Die je geduld tot het uiterste op de proef stelt, en je dan nog een week of een maand laat wachten. Gewoon omdat ie het kan. Wat je kunt doen om de tijd door te komen? Weglopen lukt je niet. Dat zou tegen je diepste overtuigingen en plechtigste beloftes ingaan. Maar het is wel goed om een beetje rust in jezelf te vinden. Door mediteren. In het moment blijven. Jezelf focussen op de vele dingen die goed gaan en waar je tevreden over bent. Door te beseffen dat de tijd vliegt en dat volgend jaar alles anders is.


Meer lezen over je sterrenbeeld?

Dit zijn de slimste sterrenbeelden – zit jouw teken erbij?

Volgend artikel
Vissen? De sterren hebben een mooie oefening voor jou
Vissen? De sterren hebben een mooie oefening voor jou