Vissen? De sterren hebben een mooie oefening voor jou

Vissen? De sterren hebben een mooie oefening voor jou Vissen? De sterren hebben een mooie oefening voor jou Vissen? De sterren hebben een mooie oefening voor jou

Oktober staat in het teken van afscheid. En afscheid nemen zit niet in jouw natuur, Vissen.

Vissen is het teken van de alfa en de omega, van het begin en het einde, van de liggende acht, die van de oneindigheid. Vissen is goed in weggaan (wegglippen), maar een stukje van Vissen blijft altijd achter. Echt afscheid nemen zit niet in je natuur. Dat zou tegen jouw gevoel voor eeuwigheid ingaan. Wat niet wegneemt dat je soms jarenlang niks van je kunt laten horen, waardoor anderen het gevoel krijgen dat je definitief verdwenen bent.

Maar dan ineens duik je weer op. Voor jou duren die jaren slechts een paar seconden. Wat zijn een paar jaar op de schaal van de eeuwigheid? Helemaal niets toch? Je pakt de draad meteen weer op waar je was gebleven.

Hul jezelf niet in mysterie

Misschien zou het goed zijn om de meer aardse mensen in jouw bestaan een stukje tegemoet te komen en je best te doen om afscheid te nemen. Niet als in ‘tot nooit meer ziens’, maar als in: ‘ik ga nu weg, maar over een week (maand, jaar) ben ik terug en ik zal je niet vergeten’. Misschien zou je ook kunnen proberen om uit te leggen waarom je weg gaat, in plaats van jezelf te hullen in mysterie. Mocht je plannen hebben, dan is dit een mooie oefening voor de maand oktober.


Meer lezen over je sterrenbeeld?

Dit zegt jouw sterrenbeeld over je mindset.

Volgend artikel
Deze sterrenregen wil je niet missen
Deze sterrenregen wil je niet missen