Er kunnen bijzondere verbindingen ontstaan deze maand, Steenbok

Er kunnen bijzondere verbindingen ontstaan deze maand, Steenbok Er kunnen bijzondere verbindingen ontstaan deze maand, Steenbok Er kunnen bijzondere verbindingen ontstaan deze maand, Steenbok

Hoewel je een sterk verlangen hebt naar een romantische en melancholieke herfst, is het soms niet vanzelfsprekend om de mensen te vinden waar je dit gevoel mee kunt delen.

 Je kunt je daarom bij vlagen sterk teruggeworpen voelen op jezelf. Misschien kan het helpen als je probeert open te staan voor nieuwe mensen in je leven. Juist nu kunnen ontmoetingen tot een bijzondere en zachte verbinding leiden die nog veel jaren meegaat, misschien wel je leven lang. Met Saturnus driehoek Lilith voel je het intuïtief aan als de juiste persoon op je pad komt. Een poëtische feest van herkenning van gelijkgestemde zielen. Vooral op 20 en 21 september staan de sterren gunstig voor zo’n ontmoeting.

Versterk je band met de natuur

Verder is het goed om je band met de natuur te versterken. Misschien kun je naar een pluktuin of oogstdag op een boerderij of landgoed. Het bezig zijn met planten en vruchten versterkt je geloof in de zin van het leven. Contact maken met wat de aarde ons te bieden heeft is nu voor jou de beste manier om een gevoel van leegte of zinloosheid kwijt te raken. En verder: probeer zoveel mogelijk te kijken naar dat wat er is, dat wat het leven jou geeft.


Meer horoscopen lezen?

Hier vind je de horoscopen van alle sterrenbeelden voor september.

Over auteur
Johanna Blok is, naast haar werk als schrijver en journalist, astroloog. Johanna deelt de wijsheid en troost die ze zelf heeft ervaren binnen astrologie graag met anderen.
Volgend artikel
Waterman, je wordt deze maand op de proef gesteld
Waterman, je wordt deze maand op de proef gesteld