In juni legt Tweelingen zijn relaties op de weegschaal

In juni legt Tweelingen zijn relaties op de weegschaal In juni legt Tweelingen zijn relaties op de weegschaal In juni legt Tweelingen zijn relaties op de weegschaal

Tweelingen, in juni maak je afwegingen die vooral gaan over het hebben van waarde. Het gaat dan om de breedste zin van het woord. Eigenwaarde, waarde als in geld of waarde van een ander voor jou. Je zou het kunnen zien als een soort weegschaal waarop je continu afweegt of die wel in balans is. 

Waar leg je de focus in juni, lieve Tweelingen?

‘Ongemakkelijk’ is het gevoel van Tweelingen als Juno in Kreeft staat deze juni. Het komt erop neer dat de focus binnen liefde en relaties ligt bij het gevoel van wat je waard bent voor de partner of een goede vriend. Je kunt ontdekken dat je continu de rekening bijhoudt van wat de ander voor jou doet, voor je over heeft of voor je koopt. Vooral als het over geld gaat, kan dat messy worden.

Liefdeshonger

Heb je continu de bevestiging nodig dat je geliefde van je houdt Of dat een goed vriend je nog de leukste vindt? En bouw je zo jouw gevoel van eigenwaarde op? Dan kun je merken dat het nooit genoeg is. De eerste vraag die je jezelf kunt stellen is: ligt dat aan de ander? Of is jouw liefdeshonger zo groot dat niemand die kan stillen? Misschien is het tijd om volwassen te worden en in jezelf te geloven, zelf te zien wat je waard bent, los van de ander. Het kan ook 180 graden andersom werken. Dat de belangrijkste persoon in je leven jou continu overvraagt in aandacht, geld of tijd. Dan is het belangrijk om je af te vragen: wie ben ik als ik die ander niet in alles zijn  of haar zin geef? Prikkelende vragen, maar ook vragen die je verder helpen naar verdieping van je relaties (vriendschappelijk en/of romantisch).

Meer lezen?

  • Lees hier alle andere horoscopen
  • Vriendschapshoroscoop: dit zegt je sterrenbeeld over je vriendschappen
  • Wat is voor jou belangrijk in de liefde? Venus weet het
Volgend artikel
Kreeft kijkt naar zijn rol in relaties
Kreeft kijkt naar zijn rol in relaties