Dit is je horoscoop: dit is het jaar waarin Maagd zich overgeeft aan de liefde

Fotografie Tekst Johanna Blok
Dit is je horoscoop: dit is het jaar waarin Maagd zich overgeeft aan de liefde Dit is je horoscoop: dit is het jaar waarin Maagd zich overgeeft aan de liefde Dit is je horoscoop: dit is het jaar waarin Maagd zich overgeeft aan de liefde

Als Maagd blijf je aanlopen tegen het verlangen alles goed te willen doen. Maar dat kan natuurlijk niet. In 2018 ontspan je in de armen van iemand die van je houdt, gewoon zoals je bent.

 

Maagd 

24 augustus t/m 22 september

Heart

Romantiek

Het belooft een hartverwarmend jaar te worden voor de single Maagd die verlangt naar de liefde. De intense planeet Pluto in het vijfde huis van romantiek en creativiteit wakkert gevoelens van verliefdheid aan tot orkaankracht. Saturnus helpt je om daarbij de realiteit in het oog te houden, door te kiezen voor een partner bij wie je niet alleen in je dromen, maar ook in de supermarkt, de keuken en badkamer goed past. Dat is goed nieuws, maar als je al een tijdje alleen bent, komt zo’n nieuwe liefde natuurlijk niet zonder emoties als angst en onzekerheid. Als Maagd blijf je steeds aanlopen tegen het verlangen alles goed te willen doen. Maar dat kan natuurlijk niet.

Aanvoelen

I am not perfect, but I am perfect for you, zong Grace Jones. Maak dat tot je mantra. En dan zul je na verloop van tijd kunnen ontspannen in de armen van iemand die van je houdt, gewoon zoals je bent. De Maagd die haar leven al deelt met een liefdevolle partner komt in een fase waarin het elkaar aanvoelen heel erg sterk is en woorden bijna overbodig zijn. Neptunus en Chiron zijn al een aantal jaren bezig om je te laten inzien dat je partner je soulmate is en die boodschap begin je steeds beter te doorgronden. In stilte samen zijn kan al genoeg zijn om te voelen hoeveel liefde en acceptatie er is tussen jullie is. Het enige dat je hoeft te doen is achteroverleunen en ervan genieten.

Meer weten? In Happinez Magazine lees je wat de planeten voor Maagd betekenen op het gebied van body & soul

Geen Maagd? Geen nood: 12 dagen lang vind je elke dag een ander sterrenbeeld – dus ook die van jou. 

Volgend artikel
Dit is je horoscoop: het jaar waarin Vissen meer wijsheid ontwikkelt
Dit is je horoscoop: het jaar waarin Vissen meer wijsheid ontwikkelt