Terug naar overzicht

Dit is je horoscoop: het jaar waarin Boogschutter leert dat alles goed komt

Categorie
Fotografie
Door Johanna Blok
Dit is je horoscoop: het jaar waarin Boogschutter leert dat alles goed komt

Droom en dobber maar rond op de golven van het leven, Boogschutter. Het hoort erbij in 2018. Maar achter de schermen is de planeet Jupiter je comeback aan het voorbereiden.

 

Boogschutter
23 november t/m 22 december 

Soul

Onmisbaar

De fundamentele vraag voor Boogschutter in 2018 is: wie ben ik? Misschien was je nog niet eerder in je leven het gevoel kwijt van ‘vaste grond onder je voeten’, misschien speelt dit al langere tijd. Hoe dan ook is het goed om je niet te veel vast te klampen aan denkbeelden vanuit je roots en familie over wie je zou ‘moeten’ zijn, want planeet Neptunus laat alle zekerheden vervloeien. Jouw leven draait puur om je spirituele opdracht. En alleen als jij geduldig en liefdevol naar jezelf kunt kijken, kan jij die opdracht volbrengen. Dus kijk in de spiegel met zachte ogen en niet met de kritische ogen van ambitieuze of strenge ouders. Je mag dromen en dobberen op de golven van het leven en je mag ook falen. Wat in andermans ogen ‘falen’ heet, is voor jou een onmisbare ervaring. Omarm hem als zodanig en geef jezelf toestemming om deze droomtijd te nemen.

Belofte

Misschien merk je dat de schatkist aan het leegraken is. Je geld kan letterlijk opraken en dat vraagt dat je de controle laat gaan en vertrouwt op je goede gesternte.

Figuurlijk kun je dit jaar flink twijfelen aan je talenten. Wat heb jij de wereld te bieden? Welke gave heb je tot nu toe onvoldoende benut? Het zijn confronterende vragen en je zult willen rondspitten in je ziel om het antwoord te vinden. Maak het soul searchen niet tot een obsessie, maar vertrouw erop dat de antwoorden komen op het juiste moment. Dat is de heilige belofte van de sterren. En heb je het soms moeilijk, besef dan dat je favoriete planeet Jupiter achter de schermen jouw comeback aan het voorbereiden is.

Meer weten? In Happinez Magazine lees je wat de planeten voor Boogschutter betekenen op het gebied van heart & body

Geen Boogschutter? Geen nood: 12 dagen lang vind je elke dag een ander sterrenbeeld – dus ook die van jou.

Door anderen gelezen