Terug naar overzicht

Dit is je horoscoop: het jaar waarin Schorpioen een duwtje in de rug krijgt

Categorie
Fotografie
Tekst Johanna Blok
Dit is je horoscoop: het jaar waarin Schorpioen een duwtje in de rug krijgt

Zorg dat je een goed verhaal kunt vertellen, Schorpioen. Want er wordt naar je geluisterd. Jouw woorden kunnen in 2018 letterlijk toverkracht hebben.

Schorpioen
23 oktober t/m 22 november

Soul

Waaier

Tot november is Schorpioen de lieveling van geluksplaneet Jupiter. Dat betekent dat je bij alles wat je doet een zetje in de rug krijgt. Je wordt geholpen door wonderlijke ontmoetingen en bijzondere mensen. Je kunt ervan op aan dat wat je doet de aandacht trekt van een (groot of klein) enthousiast publiek.

Maar net als in veel sprookjes, krijg je zo’n groot geschenk niet zomaar. Dat komt met de spirituele verantwoordelijkheid er iets goeds mee te doen, voor jezelf en voor de anderen. Is een stap die je overweegt echt een positieve bijdrage aan de wereld, aan je leven? Laat dat de leidraad zijn als je keuzes moet maken uit de grote waaier van mogelijkheden die op jouw pad komt. Kom je er niet uit? Vraag advies van een liefdevolle geestelijke of raadpleeg een wijs geschrift zoals de Bhagavad Gita of de Bijbel. Het helpt je om je open te stellen voor dat wat groter is dan jezelf.

Zegen

Met het krachtige duo Pluto en Saturnus in het communicatiehuis ontdek je dat woorden letterlijk toverkracht hebben, de wereld kunnen veranderen. Je wordt met je neus gedrukt op de verantwoordelijkheid die wij mensen dragen dankzij ons vermogen tot redeneren. Je kunt een vloek uitspreken of een zegen, maar gebruik je de verkeerde woorden, dan komen ze als een boemerang bij je terug. Het helpt je om je open te stellen voor dat wat groter is dan jezelf. Droom je van politieke invloed, dan is het woord jouw geheime wapen. Er wordt naar je geluisterd! Dus bereid je voor en zorg dat je een goed verhaal kunt vertellen.

Meer weten? In Happinez Magazine lees je wat de planeten voor Schorpioen betekenen op het gebied van heart & body

Geen Schorpioen? Geen nood: 12 dagen lang vind je elke dag een ander sterrenbeeld – dus ook die van jou. 

Door anderen gelezen