Terug naar overzicht

Dit is je horoscoop: Leeuw zorgt voor een omslag in het nieuwe jaar

Categorie
Fotografie
Tekst Johanna Blok
Dit is je horoscoop: Leeuw zorgt voor een omslag in het nieuwe jaar

Het is nodig om keuzes te maken. Om zonder druk van buitenaf te doen wat goed voelt voor jou. Dan zal 2018 een vruchtbaar jaar worden voor Leeuw.

Leeuw
24 juli t/m 23 augustus

Soul

Ware zelf

Je bent in 2018 meer dan normaal bezig met de vraag: ben ik op koers met mijn leven? Kan mijn ziel nog groeien in de huidige situatie of moet ik bijsturen om het beste uit mezelf te halen? Zelfs als je leven van een leien dakje gaat, kun je de behoefte voelen om een radicale verandering aan te gaan. Daarmee bedoelen we geen impulsieve actie, maar eerder een gehoor geven aan een zacht stemmetje van binnen dat al heel lang van zich laat horen, maar waar tot nu toe niet naar werd geluisterd. Het verlangen om jezelf op zielsniveau uit te dagen, kan gepaard gaan met de wens om een nieuw home sweet home te creëren, gehoor te geven aan een soort romantische zigeunerdroom. Misschien ga je zelfs in een ander land wonen of een tijdje rondtrekken. Belangrijk daarbij is dat je op het thuisfront meer vrijheid kunt creëren en dat het een plek is waar je beter expressie kunt geven aan je ware zelf.

Levensloop

Als je de plek ‘herkent’ die past bij deze wens, kan het overigens erg snel gaan. Dan weet je feilloos wat je te doen staat. Nu gaat natuurlijk niet elke Leeuw in 2018 verhuizen. Er zijn ook mildere manieren om jezelf uit te dagen. Een lange reis maken bijvoorbeeld. Of gewoon veel beter in je vel komen, door voorrang te geven aan je creativiteit. Voorwaarde is dat je een teveel aan plichtsgevoel laat gaan. Het is nodig om keuzes te maken zonder compromissen, zonder druk van buitenaf, gewoon doen wat voor jou goed voelt. Dan zal 2018 een buitengewoon vruchtbaar jaar worden, dat een positieve omslag betekent in je levensloop.

Meer weten? In Happinez Magazine lees je wat de planeten voor Leeuw betekenen op het gebied van heart & body

Geen Leeuw? Geen nood: 12 dagen lang vind je elke dag een ander sterrenbeeld – dus ook die van jou. 

Door anderen gelezen