Terug naar overzicht

Dit is je horoscoop: in het nieuwe jaar beseft Weegschaal wat de kern is

Categorie
Fotografie
Tekst Johanna Blok
Dit is je horoscoop: in het nieuwe jaar beseft Weegschaal wat de kern is

Het is tijd voor een innerlijke renovatie in 2018, voor afscheid nemen van dat wat niet meer bij je past, Weegschaal. Maar de sterren beloven: wat overeind blijft, is je authentieke kern.

Weegschaal
23 september t/m 22 oktober

Soul

Tradities

De belangrijkste ontwikkeling die je in 2018 ervaart is het ‘herbouwen’ van je emotionele fundament, van de grond af aan. Een soort innerlijke renovatie. Er dienen zich situaties aan die je uitnodigen om grondig naar je roots te kijken. Het dorp waar je vandaan komt, de tradities en omgangsvormen in je familie, de plek waar je woont, er kan van alles boven komen tijdens dit proces. Het doet je op een dieper niveau beseffen waarom je bent wie je bent. Daar zit veel moois bij, maar tegelijk merk je ook dat je vele jaren ouder en wijzer bent en dat je met een goed gevoel afscheid kunt nemen van dat wat niet meer bij je past. Natuurlijk is het erg spannend om zo diep te gaan. Het voelt soms alsof de grond onder je voeten zal wegzakken. Maar de sterren beloven: wat blijft is je authentieke kern, je ware zelf. Die blijft overeind, hoe diep je ook graaft.

Geschenk

Verder is het goed om te onderzoeken welke rol je speelt of speelde in het gezin waarin je bent opgegroeid. Bijvoorbeeld met een therapie zoals familieopstellingen. Past die rol nog bij je, of heb je de keus om andere aspecten van jezelf aan je familie te tonen? Alsof je met dit alles nog niet druk genoeg bent, krijg je een geschenk met een grote spirituele lading. Het kan om een flinke som geld gaan, maar wat ga je ermee doen? Ga je ervan genieten? Of investeer je in een droom, iets waarin jij echt gelooft en waarmee jij een steentje kunt bijdragen aan een betere wereld. Lukt het om die beslissing te maken puur vanuit je hart?

Meer weten? In Happinez Magazine lees je wat de planeten voor Weegschaal betekenen op het gebied van heart & body

Geen Weegschaal? Geen nood: 12 dagen lang vind je elke dag een ander sterrenbeeld – dus ook die van jou. 

Door anderen gelezen