Terug naar overzicht

Dit is je horoscoop: in het nieuwe jaar zet Tweelingen grote stappen

Categorie
Dit is je horoscoop: in het nieuwe jaar zet Tweelingen grote stappen

In 2018 laat je los wat je nu nog met beide armen vasthoudt. Maar het komt vanzelf bij je terug, op het juiste moment. Vertrouw erop dat Saturnus lief is voor Tweelingen die moedig zijn.

 

Tweelingen
21 mei t/m 21 juni

Soul 

Goed karma

Je ondervindt in 2018 de kracht van het afscheid. Voelde je in 2017 ook al dat het tijd werd om bepaalde plaatsen, mensen of gewoontes achter je te laten, dan zal je in 2018 de navelstreng écht willen doorknippen.

Misschien ontdek je dat er sprake is van een periode van 7, 14 of 28 jaar waarin je leven ‘in het teken stond van’. In 28 jaar doorloopt onze relatie tot bijvoorbeeld een persoon of plek een volledige cyclus van bloei tot verval tot completering. Die cyclus hangt samen met de planeet Saturnus. Dat is de strenge maar rechtvaardige vader van het planetenstelsel die jou nu vertelt dat het tijd is om verder te gaan. Dat je opdracht voltooid is, en dat je misschien zelfs wat goed karma hebt ‘verdiend’.

Nieuwe fase

Natuurlijk ben je bang om weg te gaan. De angst voor het onbekende hoort bij deze fase. Omdat het nooit meer zo wordt als het was, omdat je ook zoveel goede dingen achter je laat. Natuurlijk word je verscheurd door twijfel, dus wees lief en zacht voor jezelf. Maar vertrouw er ook op dat Saturnus lief is voor mensen die moedig zijn. Je zult ontdekken dat er een nieuwe fase komt, waarin je andere stukken van jezelf zult leren kennen en waarin je oude trauma’s definitief achter je kunt laten. En waarin veel van het goede dat je nu met beide armen vasthoudt, vanzelf bij je terugkomt in een andere gedaante, precies op het juiste moment.

Meer weten? In Happinez Magazine lees je wat de planeten voor Tweelingen betekenen op het gebied van heart & body

Geen Tweelingen? Geen nood: 12 dagen lang vind je elke dag een ander sterrenbeeld – dus ook die van jou.

Door anderen gelezen