Dit is je horoscoop: Stier blijft fier overeind in een woelig jaar

Fotografie Tekst Johanna Blok
Dit is je horoscoop: Stier blijft fier overeind in een woelig jaar Dit is je horoscoop: Stier blijft fier overeind in een woelig jaar Dit is je horoscoop: Stier blijft fier overeind in een woelig jaar

Aardse zaken als muziek luisteren, kunst kijken en lekker eten brengen de storm in je hoofd tot zwijgen. In 2018 leert Stier bij zichzelf te blijven, wat er ook gebeurt.

Stier
21 april t/m 20 mei 

Body

Aandacht

Als Stier ben je uitzonderlijk sterk gericht op je zintuigen. Je geniet enorm van alles wat door de mond, de ogen, de neus en de ogen binnenkomt. Mits het mooi en lekker is natuurlijk. Bij onaangename signalen voel jij je al snel overprikkeld en voel je behoefte je af te sluiten. Die instelling helpt je om in de woelige jaren die eraan komen bij jezelf te blijven en rust te vinden. Het werkt voor jou als een soort meditatie om naar muziek te luisteren, van kunst te genieten, uitgebreid in de keuken te staan en lekker te eten. Heel erg aards allemaal. Denk niet dat dit te simpel is of ‘niet spiritueel genoeg’. Alles wat je op een bewuste – aandachtige – manier doet, helpt je om meer aanwezig te zijn in het hier en nu. En dat mag aards zijn, zeker voor jou. De aardse zaken brengen de storm in je hoofd – die ongetwijfeld zal opsteken – tot zwijgen.

Genoeg zo

Verder ben je als Stier erg gevoelig voor keelpijn en verkoudheden. Dat kan het eerste brandalarm zijn als de stress te veel oploopt. Neem dergelijke signalen van je lichaam serieus en doe het rustiger aan. Als je keel dichtslaat, of als je voortdurend last hebt van een irritant kriebelhoestje is dat de manier waarop jouw lichaam je laat weten dat het genoeg is geweest. Het is nu tijd om eerst even een paar dagen te freewheelen, te ontspannen en tot jezelf komen.

Ontdek ook ‘Kristallen by Happinez’

De speciale editie (102 pagina’s!) met alles wat je ooit wilde weten over kristallen:
  • Chakra’s in balans: zo gaat je levensenergie weer stromen

  • Handige kristallenindex: de betekenis van 67 kristallen

  • En nog veel meer

Meer weten? In Happinez Magazine lees je wat de planeten voor Stier betekenen op het gebied van heart & soul

Geen Stier? Geen nood: 12 dagen lang vind je elke dag een ander sterrenbeeld – dus ook die van jou.

Volgend artikel
Dit is je horoscoop: in het nieuwe jaar zet Tweelingen grote stappen
Dit is je horoscoop: in het nieuwe jaar zet Tweelingen grote stappen