Jaarhoroscoop 2023 Waterman: dit staat je te wachten

Jaarhoroscoop 2023 Waterman: dit staat je te wachten Jaarhoroscoop 2023 Waterman: dit staat je te wachten Jaarhoroscoop 2023 Waterman: dit staat je te wachten

Waterman, je jaarhoroscoop voor 2023 is er! In onze grote jaarhoroscoop ontdek je waar je in 2023 blij van gaat worden, hoe je liever voor jezelf kunt zijn en welke aandacht je lichaam nodig heeft. Happinez huisastroloog Johanna Blok wierp een blik op de sterren om je te vertellen wat 2023 je gaat brengen op het gebied van body, mind en soul. Je jaarhoroscoop kun je nu voor het eerst niet alleen lezen, maar ook luisteren.

Beluister hier jouw jaarhoroscoop 2023, Waterman

Liever lezen? Lees je horoscoop hieronder:

Body

Met de wilde planeet Uranus opnieuw in het sensuele en zintuigelijke teken Stier gaat dit jaar voor Waterman (weer) over genieten. Nu is Stier een aardeteken en dat is voor de luchtplaneet Uranus niet de makkelijkste plek om uitdrukking te geven aan de behoefte aan opwinding en verandering. Dus erg experimenteel en dynamisch gaat het waarschijnlijk niet worden. Dat biedt ook kansen: je zou bijvoorbeeld rust en regelmaat rond eetgewoonten kunnen aanleren. Hetzelfde geldt voor sporten en trainen. Slow exercise zal eerder aansluiten bij je behoeften dan aan wedstrijden meedoen of zo hard mogelijk fietsen of rennen. Ook is het belangrijk dat er sprake is van ‘natuur’ of ‘natuurlijk’ als onderdeel van je bewegen en voeding. De beste vorm van selfcare is jezelf laten masseren. Dat haalt de spanning uit je lijf, die kan ontstaan als je voor de onrust van Uranus geen uitlaatklep kunt vinden.

Lees meer: Waterman, hier vind je jouw nieuwste maandhoroscoop

Mind

Uranus in Stier kan een behoorlijke impact hebben op jouw denken en communiceren. Stier dwingt Uranus in een aards gareel. Dat betekent dat je meer op jezelf gericht bent dan normaal. Het betekent ook dat je je woorden beter zult overdenken voor je ze uitspreekt en dat je meer tijd nodig hebt om beslissingen te nemen. Je kunt meer dan anders piekeren over kleine dingen. En geld kan belangrijker voor je worden. De kunst is om uit deze mindset het beste te halen. Dat doe je door te kiezen voor projecten die tijd en toewijding vragen. Waarbij je rustig alles stap voor stap doorloopt, waarbij ruimte is om beslissingen goed te overwegen. Projecten waarin de natuur een rol speelt zijn ook echt een ‘Stier-ding’. Bij wijze van selfcare is het belangrijk om het piekeren enigszins in de hand te houden, daarbij kan het ontplooien van je creativiteit helpen, denk aan: collages maken, schilderen, boetseren.

Astrologie en je geboortehoroscoop

  • Online training met 8 lessen van Happinez astroloog Johanna Blok
  • Ontdek wat jouw persoonlijke planeten, huizen en aspecten over je onthullen
  • Cadeau: Happinez notebook

Soul

Voor de ontwikkeling van je ziel is de periode van 20 maart tot 10 juni 2023 het meest interessant. Dan doet Pluto het teken Waterman aan en kun je alvast iets voelen van de intense periode die in 2024 steeds meer vorm krijgt. De fundamentele levensvragen komen aan de orde. Wat is echt belangrijk voor je, wie ben je, als alle buitenste laagjes zijn afgepeld, wat heeft je ziel nodig om te kunnen groeien. Het gaat om een periode van verandering die zich in jou afspeelt en die voelt als onontkoombaar. Zelfs als je alles goed voor elkaar hebt, zou je een radicale omwenteling kunnen maken. Ook als dat betekent dat je veel veiligheid en vaste structuren moet loslaten. Dat gaat niet van de ene op de andere dag en het ligt er ook aan of je een vroege Waterman bent of een late. De vroege zullen Pluto’s komst eerder opmerken.

Meer horoscopen lezen?

Mis nooit meer een horoscoop

Over auteur
Johanna Blok is, naast haar werk als schrijver en journalist, astroloog. Johanna deelt de wijsheid en troost die ze zelf heeft ervaren binnen astrologie graag met anderen.
Volgend artikel
Wanneer is het volle maan in 2023? Dit overzicht vertelt het je
Wanneer is het volle maan in 2023? Dit overzicht vertelt het je