Maagd, 2019 staat in het teken van vriendschap

Maagd, 2019 staat in het teken van vriendschap Maagd, 2019 staat in het teken van vriendschap Maagd, 2019 staat in het teken van vriendschap

Maagd, in 2019 leer jij vriendschap te waarderen. Je ontdekt hoe jij zelf een goede vriend(in) kunt zijn.

Vriendschap

Je lijkt in 2019 meer open te staan voor verandering en vriendschap. Meestal komen vriendinnen bij jou op de derde plaats, na werk en familie. Maar in 2019 ervaar je hoe waardevol je vriendinnen zijn, wat ze voor je betekenen. Misschien is er een situatie waarin je ze hard nodig hebt en waarop ze laten zien dat ze er altijd voor je zijn. Dat laat je nadenken over de betekenis van vriendschap. Wat kun je doen om zelf een goede vriendin te zijn? Praktisch helpen, iets wat je van nature goed afgaat? Of is er ook nog een X-factor, die gaat over de emotionele kwaliteit van vriendschap? Dat laatste is natuurlijk net zo belangrijk en in 2019 kun je die kant meer toelaten, door meer te delen met je vriendinnen. Door naar ze te luisteren en goed bedoeld advies achterwege te laten.

Verbondenheid

Ook krijg je een unieke kans om de verbondenheid met je partner op een heel diep niveau te ervaren en te begrijpen. Misschien door een workshop of door samen een reis te maken. Het wordt je compleet duidelijk waarom jullie hier en nu, in dit leven, samenzijn. Wat jullie van elkaar kunnen leren en hoe groot de liefde is. Neptunus in Vissen geeft je dieper inzicht in de liefde.

Inzicht in de liefde

Zonder partner kun je ook tot diepe liefdesinzichten komen. Je realiseert je waarom je nog steeds alleen bent. Dat dat veel minder een kwestie van ‘toeval’ is dan je denkt. Op diep niveau heb je misschien het besluit genomen dat deze periode voor jou is. Dat het juist goed is dat je nu alleen bent.

Maar komt er iemand voorbij die jou kan verleiden om je vrijwillige kluizenaarsbestaan op te geven, geef dan niet meteen alles. Blijf bij jezelf en neem de tijd, want tijd hebben jullie.

Meer over Maagd

Welk type Maagd ben jij? Er zijn namelijk vier verschillende persoonlijkheidstypen voor jouw sterrenbeeld, en je ziet hier welke dat zijn.

Over auteur
Johanna Blok is, naast haar werk als schrijver en journalist, astroloog. Johanna deelt de wijsheid en troost die ze zelf heeft ervaren binnen astrologie graag met anderen.
Volgend artikel
Weegschaal, in 2019 ben jij tevreden
Weegschaal, in 2019 ben jij tevreden