Terug naar overzicht

Ben jij Maagd? Dan lacht de liefde je deze maand toe

Categorie
Tekst
Johanna Blok
Ben jij Maagd? Dan lacht de liefde je deze maand toe

Als zonnestralen de grond raken, verwarmen ze de donkere aarde en koude stenen en rotsen. Die warmte wordt door de aarde opgeslagen waardoor hij nog een tijdje nagloeit.

Maagd heeft als aardeteken veel ‘koele’ kwaliteiten. Analyseren, praktisch handelen, zorgen dat alles goed is geregeld. Dat is ook de manier waarop Maagd haar liefde en betrokkenheid aan anderen toont. Maagd kan natuurlijk ook heel warm zijn, maar zij heeft even tijd nodig voordat ze op temperatuur is. Het gaat niet vanzelf, zoals bij Leeuw.

Je hart openstellen

Pas als de ander duidelijk laat merken dat hij of zij om Maagd geeft, durft Maagd ook kleur te bekennen. Die inhouding smelt in juni als sneeuw voor de zon. Daardoor kan er meer liefde in je leven gaan stromen. Je kunt je hart openstellen voor de ander. En daardoor kan er een perpetuum mobile van liefde in gang worden gezet.

Je hoeft alleen maar op de grond te gaan liggen, je ogen dicht te doen en je te laten raken door de zonnestralen, dan gaat het allemaal vanzelf. De serie ‘maren en bezwaren’ die er bij jou meestal automatisch uitfloept, blijft achterwege en dat is heerlijk. Vol vertrouwen de ander omarmen, zo kan het ook.

Ben je geen Maagd, maar ben je wél benieuwd wat er voor jou in de sterren staat voor juni? Elke dag delen ze een nieuw sterrenbeeld, dus houd onze site in de gaten.

Door anderen gelezen