Kreeft: dit is je maandhoroscoop voor april 2022

Kreeft: dit is je maandhoroscoop voor april 2022 Kreeft: dit is je maandhoroscoop voor april 2022 Kreeft: dit is je maandhoroscoop voor april 2022

Deze maand speelt Lilith, ook wel de Zwarte Maan genoemd, de hoofdrol. Lilith is geen planeet, maar een soort magisch punt. Ze vertegenwoordigt een duistere oerkracht in ons, maar ook het zesde zintuig, een uniek talent.

Halverwege de maand verruilt Lilith het teken Tweelingen voor het teken Kreeft. Dat betekent dat ook jij deze maand extra aandacht ontvangt van de godin van de Zwarte Maan. Dat geeft jou het vermogen om licht te werpen op plekken waar het donker is. Daarmee bedoelen we de emoties waar anderen mee worstelen. Het gaat vooral om vrouwen met wie jij een sterke emotionele band voelt. Je beste vriendin, je moeder of je dochter bijvoorbeeld. Als zij pijn heeft, voel jij die pijn recht in je hart.

Geef haar ruimte en tijd

Dat kan een groot verlangen geven om het voor haar op te lossen. Houd daarbij in de gaten dat de oplossing die voor jou zo klaar als een klontje kan lijken, door de ander niet altijd meteen wordt gezien. En zelfs als zij inziet wat er moet gebeuren, kan het zijn dat ze daar nog niet klaar voor is. Dan is het de kunst om haar ruimte en tijd te geven. Als je merkt dat je druk uitoefent omdat jij je zo rot voelt als je de ander ziet lijden, is het misschien tijd om even afstand te nemen. Vertrouw erop dat ze in beweging komt als de tijd rijp is.

Nooit meer een horoscoop missen?

Schrijf je dan in voor onze exclusieve astrologie nieuwsbrief. Je ontvangt niet alleen elke week een persoonlijke horoscoop van onze huisastroloog Johanna Blok, maar ontvangt ook als eerste de maand- en jaarhoroscopen, artikelen over astrologie en updates over de nieuwe en volle maan in je inbox.

Meer horoscopen lezen?

Volgend artikel
Dit zegt jouw sterrenbeeld over je carrière
Dit zegt jouw sterrenbeeld over je carrière