Leeuw: dit is je maandhoroscoop voor april 2022

Leeuw: dit is je maandhoroscoop voor april 2022 Leeuw: dit is je maandhoroscoop voor april 2022 Leeuw: dit is je maandhoroscoop voor april 2022

Deze maand speelt Lilith, ook wel de Zwarte Maan genoemd, de hoofdrol. Lilith is geen planeet, maar een soort magisch punt. Ze vertegenwoordigt een duistere oerkracht in ons, maar ook het zesde zintuig, een uniek talent.

Lilith houdt zich niet erg bezig met jouw dagelijkse leven, maar zal proberen om jou te benaderen in je slaap, tijdens je dromen. Dan zou je de oplossing van een probleem kunnen dromen, waar je dan de hele dag over loopt te piekeren. Met je gezonde verstand kom je er niet uit, maar als je wakker wordt, weet je ineens wat je moet doen. Of je voelt in je dromen heel sterk aan waar je partner mee bezig is. Die kun je dan bijna letterlijk horen praten, alsof er sprake is van telepathie.

Stem af op je innerlijke kind

Dromen kunnen ook een belangrijke boodschap bevatten of jou inspiratie geven voor een (kunst)project. Lilith helpt je om ’s nachts af te stemmen op anderen, maar ook op de stem van je innerlijke kind. Dat kan speels zijn en jou op leuke ideeën brengen. Je innerlijke kind zou ook behoefte kunnen hebben aan meer aandacht. En ook dat kun je dan beseffen, bijvoorbeeld door een droom over je kindertijd. Vertrouw erop dat wat er nu ’s nachts tot je komt waar en waardevol is. Schrijf je inzichten ’s morgens meteen op. Doe je dat niet, dan kunnen ze even later ongrijpbaar verdwenen zijn.

Nooit meer een horoscoop missen?

Schrijf je dan in voor onze exclusieve astrologie nieuwsbrief. Je ontvangt niet alleen elke week een persoonlijke horoscoop van onze huisastroloog Johanna Blok, maar ontvangt ook als eerste de maand- en jaarhoroscopen, artikelen over astrologie en updates over de nieuwe en volle maan in je inbox.

Astrologie en je geboortehoroscoop

  • Online training met 8 lessen van Happinez astroloog Johanna Blok

  • Ontdek wat jouw persoonlijke planeten, huizen en aspecten over je onthullen

  • Cadeau: Happinez notebook

Meer horoscopen lezen?

Over auteur
Johanna Blok is, naast haar werk als schrijver en journalist, astroloog. Johanna deelt de wijsheid en troost die ze zelf heeft ervaren binnen astrologie graag met anderen.
Volgend artikel
Dit is de ideale sport voor jouw sterrenbeeld
Dit is de ideale sport voor jouw sterrenbeeld