Maagd: dit is je maandhoroscoop voor april 2022

Maagd: dit is je maandhoroscoop voor april 2022 Maagd: dit is je maandhoroscoop voor april 2022 Maagd: dit is je maandhoroscoop voor april 2022

Deze maand speelt Lilith, ook wel de Zwarte Maan genoemd, de hoofdrol. Lilith is geen planeet, maar een soort magisch punt. Ze vertegenwoordigt een duistere oerkracht in ons, maar ook het zesde zintuig, een uniek talent.

Jij behoort niet tot de lievelingen van Lilith in april. Dat betekent dat april voor jou vrij rustig voorbij kabbelt. Of nou ja rustig… Als Maagd maak je natuurlijk altijd veel werk van je to-do-lijst, maar emotioneel en spiritueel vaar je in april waarschijnlijk over een kalme zee. Het lukt je goed om je af te sluiten voor anderen als ze teveel van je vragen. Dat geeft jou de ruimte om bezig te zijn met toekomstplannen.

Geef zelf je leven vorm

Misschien merk je dat je behoefte hebt aan een vastomlijnd doel, een punt waar je over twee, drie of vijf jaar wilt zijn. Het kan ook dat je alleen maar een plan wilt smeden voor de zomervakantie. Dat gaat stukken beter als je door de grote en kleine problemen van mensen om je heen niet continu wordt afgeleid. Je zou kunnen zeggen dat april een maand is van ruimte en gelegenheid om zelf je leven meer vorm te geven en minder de beweging te volgen die ontstaat door wat anderen van je vragen. Soms kan dat confronterend zijn. Dan is het opeens stil als jij aan jezelf vraagt wat jij eigenlijk wil. Vertrouw erop dat het antwoord op die vraag echt bestaat en dat je het vanzelf ontdekt als je wat tijd neemt.

Nooit meer een horoscoop missen?

Schrijf je dan in voor onze exclusieve astrologie nieuwsbrief. Je ontvangt niet alleen elke week een persoonlijke horoscoop van onze huisastroloog Johanna Blok, maar ontvangt ook als eerste de maand- en jaarhoroscopen, artikelen over astrologie en updates over de nieuwe en volle maan in je inbox.

Astrologie en je geboortehoroscoop

  • Online training met 8 lessen van Happinez astroloog Johanna Blok

  • Ontdek wat jouw persoonlijke planeten, huizen en aspecten over je onthullen

  • Cadeau: Happinez notebook

Meer horoscopen lezen?

Over auteur
Johanna Blok is, naast haar werk als schrijver en journalist, astroloog. Johanna deelt de wijsheid en troost die ze zelf heeft ervaren binnen astrologie graag met anderen.
Volgend artikel
Dit zijn de beste opruimtips voor jouw sterrenbeeld
Dit zijn de beste opruimtips voor jouw sterrenbeeld