Ram: dit is je maandhoroscoop voor april 2022

Ram: dit is je maandhoroscoop voor april 2022 Ram: dit is je maandhoroscoop voor april 2022 Ram: dit is je maandhoroscoop voor april 2022

Deze maand speelt Lilith, ook wel de Zwarte Maan genoemd, de hoofdrol. Lilith is geen planeet, maar een soort magisch punt. Ze vertegenwoordigt een duistere oerkracht in ons, maar ook het zesde zintuig, een uniek talent.

Lilith verbindt zich een groot deel van april op een positieve manier met de energie van Mars. Dan kan het voelen alsof je lichaam een antenne is voor (kosmische) boodschappen, net als de vogels die voelen dat er een storm aankomt en zich alvast verschuilen. Een dierlijke energie dus, die jouw survival skills aansterkt. Maar je zou ook te snel in de vecht- of vluchthouding kunnen schieten omdat je overal gevaar ziet. Vooral als je in de buurt bent van mensen die veel boosheid in zich hebben, kun je daar overstuur van raken of zelf boos worden zonder dat je helemaal begrijpt hoe dat komt. Omring je daarom zoveel mogelijk met positieve en vrolijke mensen.

Een hoger lichaamsbewustzijn

Het is de kunst om je af te stemmen op je innerlijke stem zonder dat je daardoor in de war raakt. Mocht je sportieve ambities hebben, dan kun je in deze periode merken dat je elk spiertje en elke pees in je lichaam kunt voelen en aansturen. Zo kun je echt tot het uiterste gaan, alsof je een hoger lichaamsbewustzijn hebt bereikt. Die ‘sportieve ambities’ mag je overigens heel erg breed zien, want het kan net zo goed uitwerken op het vlak van bijvoorbeeld yoga of stijldansen.

Nooit meer een horoscoop missen?

Schrijf je dan in voor onze exclusieve astrologie nieuwsbrief. Je ontvangt niet alleen elke week een persoonlijke horoscoop van onze huisastroloog Johanna Blok, maar ontvangt ook als eerste de maand- en jaarhoroscopen, artikelen over astrologie en updates over de nieuwe en volle maan in je inbox.

Astrologie en je geboortehoroscoop

  • Online training met 8 lessen van Happinez astroloog Johanna Blok

  • Ontdek wat jouw persoonlijke planeten, huizen en aspecten over je onthullen

  • Cadeau: Happinez notebook

Meer horoscopen lezen?

Over auteur
Johanna Blok is, naast haar werk als schrijver en journalist, astroloog. Johanna deelt de wijsheid en troost die ze zelf heeft ervaren binnen astrologie graag met anderen.
Volgend artikel
Deze liefdespartner past bij jouw sterrenbeeld
Deze liefdespartner past bij jouw sterrenbeeld