Schorpioen: dit is je maandhoroscoop voor april 2022

Schorpioen: dit is je maandhoroscoop voor april 2022 Schorpioen: dit is je maandhoroscoop voor april 2022 Schorpioen: dit is je maandhoroscoop voor april 2022

Deze maand speelt Lilith, ook wel de Zwarte Maan genoemd, de hoofdrol. Lilith is geen planeet, maar een soort magisch punt. Ze vertegenwoordigt een duistere oerkracht in ons, maar ook het zesde zintuig, een uniek talent.

Jouw spannende meester Pluto is in de maand april in de ban van Lilith. Dat wil zeggen dat jouw Lilith-skills sterk naar voren komen. Dan kun je denken aan het doorgronden van geheimen en het doorzien van diepe trauma’s bij anderen. In dat geval kun je mensen tegenkomen die flink beschadigd zijn en die bij jou willen wegkruipen voor veiligheid en begrip.

Sta de ander op een aardse manier bij

De behoefte die je dan voelt om iets te doen, de ander te helpen helen, kan enorm zijn. Je wilt samen het diepe in om te vechten tegen de pijn, maar als je niet geschoold bent als therapeut kun je daar beter toch wat terughoudend in zijn. Ook al beschik je momenteel over de unieke kwaliteit om echt in te voelen wat de ander doormaakt, wil dat nog niet zeggen dat je ook iets kunt of moet doen om het op te lossen.

Dat je er bent en dat je luistert zonder te oordelen is meer dan genoeg. Het beste dat je nu kunt doen, is de ander op een aardse manier bijstaan met bijvoorbeeld een warm bed en een kopje thee of wat geld. Je zult zien dat jij je daar uiteindelijk beter bij voelt.

Astrologie en je geboortehoroscoop

  • Online training met 8 lessen van Happinez astroloog Johanna Blok

  • Ontdek wat jouw persoonlijke planeten, huizen en aspecten over je onthullen

  • Cadeau: Happinez notebook

Nooit meer een horoscoop missen?

Schrijf je dan in voor onze exclusieve astrologie nieuwsbrief. Je ontvangt niet alleen elke week een persoonlijke horoscoop van onze huisastroloog Johanna Blok, maar ontvangt ook als eerste de maand- en jaarhoroscopen, artikelen over astrologie en updates over de nieuwe en volle maan in je inbox.

Meer horoscopen lezen?

Over auteur
Johanna Blok is, naast haar werk als schrijver en journalist, astroloog. Johanna deelt de wijsheid en troost die ze zelf heeft ervaren binnen astrologie graag met anderen.
Volgend artikel
Dit zijn de minder goede karaktertrekjes van jouw sterrenbeeld
Dit zijn de minder goede karaktertrekjes van jouw sterrenbeeld