Steenbok: dit is je maandhoroscoop voor april 2022

Steenbok: dit is je maandhoroscoop voor april 2022 Steenbok: dit is je maandhoroscoop voor april 2022 Steenbok: dit is je maandhoroscoop voor april 2022

Deze maand speelt Lilith, ook wel de Zwarte Maan genoemd, de hoofdrol. Lilith is geen planeet, maar een soort magisch punt. Ze vertegenwoordigt een duistere oerkracht in ons, maar ook het zesde zintuig, een uniek talent.

Als Steenbok ontsnap je deze maand min of meer aan de inbreng van Lilith. Je merkt vooral de energie van het duo Venus en Mars, die je (rustige) liefdesleven een boost kunnen geven. Noem het vlinders, noem het liefde op het eerste gezicht: duidelijk is dat jij je ineens kunt voelen als een verliefde puber. Dat kan zelfs als je al jaren een relatie hebt en ineens weer ziet wat je zo aantrekkelijk vindt in de ander.

Alles komt samen

Als de energie van Mars en Venus zich versmelten, merk je dat de lichamelijke en emotionele afstemming op je partner perfect is. Alsof alles samenkomt. Dan wordt het bedrijven van de liefde ineens naar een hoger plan getild. Je geniet intens van elk moment dat je samen doorbrengt. Dat zijn dagen vol romantiek, rozen en wijn. En hoewel je als Steenbok soms de indruk wekt dat je dat allemaal maar onzin vindt en dat het niet gaat om sfeer en mooie woorden, kan jouw hongerige hart deze koestering van de planeten als geen ander nodig hebben. Gun jezelf die warmte. Werk en alle andere dingen die zo belangrijk lijken, kunnen wel even wachten. Het is maar een keer per jaar lente.

Nooit meer een horoscoop missen?

Schrijf je dan in voor onze exclusieve astrologie nieuwsbrief. Je ontvangt niet alleen elke week een persoonlijke horoscoop van onze huisastroloog Johanna Blok, maar ontvangt ook als eerste de maand- en jaarhoroscopen, artikelen over astrologie en updates over de nieuwe en volle maan in je inbox.

Astrologie en je geboortehoroscoop

  • Online training met 8 lessen van Happinez astroloog Johanna Blok

  • Ontdek wat jouw persoonlijke planeten, huizen en aspecten over je onthullen

  • Cadeau: Happinez notebook

Meer horoscopen lezen?

Over auteur
Johanna Blok is, naast haar werk als schrijver en journalist, astroloog. Johanna deelt de wijsheid en troost die ze zelf heeft ervaren binnen astrologie graag met anderen.
Volgend artikel
Herken de twaalf sterrenbeelden in je omgeving
Herken de twaalf sterrenbeelden in je omgeving