Tweelingen: dit is je maandhoroscoop voor april 2022

Tweelingen: dit is je maandhoroscoop voor april 2022 Tweelingen: dit is je maandhoroscoop voor april 2022 Tweelingen: dit is je maandhoroscoop voor april 2022

Deze maand speelt Lilith, ook wel de Zwarte Maan genoemd, de hoofdrol. Lilith is geen planeet, maar een soort magisch punt. Ze vertegenwoordigt een duistere oerkracht in ons, maar ook het zesde zintuig, een uniek talent.

Een deel van de maand april brengt Lilith door in het teken Tweelingen. Daardoor kun jij jezelf zien als begunstigde van haar energie. Je ontvangt oerkracht als er een probleem is dat je moet oplossen. Vooral als je anderen helpt, kun je een soort vleugels krijgen en als beschermengel optreden. Mensen die moeite hebben met uiten wat ze voelen of wat ze nodig hebben, vinden in jou een soort tolk die de juiste woorden voor ze vindt.

Het lukt je om écht contact te maken

Sowieso hoor je nu feilloos wat er gezegd en bedoeld wordt als mensen spreken. Ook alles wat zich tussen de regels afspeelt, komt bij jou binnen. Dat kan overweldigend zijn, maar het biedt ook een kans om door te vragen naar diepere bedoelingen, om mensen te confronteren als ze een dubbele boodschap uitzenden of als ze onduidelijk zijn. En dat draagt bij aan de kwaliteit van de gesprekken die je deze maand hebt. Die daardoor naar een hoger niveau worden getild waarbij het je lukt om écht contact te maken, puur door de ingevingen van Lilith the volgen.

Nooit meer een horoscoop missen?

Schrijf je dan in voor onze exclusieve astrologie nieuwsbrief. Je ontvangt niet alleen elke week een persoonlijke horoscoop van onze huisastroloog Johanna Blok, maar ontvangt ook als eerste de maand- en jaarhoroscopen, artikelen over astrologie en updates over de nieuwe en volle maan in je inbox.

Meer horoscopen lezen?

Volgend artikel
De 12 sterrenbeelden als collega: zegen of drama?
De 12 sterrenbeelden als collega: zegen of drama?