Waterman: dit is je maandhoroscoop voor april 2022

Waterman: dit is je maandhoroscoop voor april 2022 Waterman: dit is je maandhoroscoop voor april 2022 Waterman: dit is je maandhoroscoop voor april 2022

Deze maand speelt Lilith, ook wel de Zwarte Maan genoemd, de hoofdrol. Lilith is geen planeet, maar een soort magisch punt. Ze vertegenwoordigt een duistere oerkracht in ons, maar ook het zesde zintuig, een uniek talent.

Bij het strooien van toverstof heeft Lilith jou in april overgeslagen. Jij bent pas aan de beurt in september om haar bijzondere gaven te ontvangen. Het voordeel daarvan is dat je ook niet hoeft te worstelen met haar donkere kanten. Je kunt lekker van de lente genieten, terwijl anderen worden ingestraald met informatie waar ze niet altijd blij mee zijn.

Houd contact met de aarde

Omdat de meeste Watermannen een flinke vriendenkring hebben, kun je zijn als het oog van de orkaan: een rustpunt te midden van heftige gebeurtenissen in de levens van je vrienden. Hierdoor kun je je soms wat leeg en verloren voelen, alsof jij niet meedoet aan het ‘echte’ leven. Nogmaals, jouw Lilith-periode komt heus. Gebruik de relatieve rust in je leven om contact te houden met de aarde. Nu het lente is, kun je dat letterlijk opvatten, bijvoorbeeld door een blotevoetenwandeling te maken of door te tuinieren. Heb je alleen een balkon? Ook daar kun je plantjes neerzetten en verzorgen. Door bezig te zijn met de natuur, doe je wijze inzichten op over de kringloop van het leven. Die inzichten versterken jouw geloof en vertrouwen in iets groters dat ons allemaal met elkaar verbindt. En dat is precies wat je nodig hebt.

Nooit meer een horoscoop missen?

Schrijf je dan in voor onze exclusieve astrologie nieuwsbrief. Je ontvangt niet alleen elke week een persoonlijke horoscoop van onze huisastroloog Johanna Blok, maar ontvangt ook als eerste de maand- en jaarhoroscopen, artikelen over astrologie en updates over de nieuwe en volle maan in je inbox.

Meer horoscopen lezen?

Volgend artikel
Health-horoscoop: dit zegt je sterrenbeeld over je gezondheid
Health-horoscoop: dit zegt je sterrenbeeld over je gezondheid