Weegschaal: dit is je maandhoroscoop voor april 2022

Weegschaal: dit is je maandhoroscoop voor april 2022 Weegschaal: dit is je maandhoroscoop voor april 2022 Weegschaal: dit is je maandhoroscoop voor april 2022

Deze maand speelt Lilith, ook wel de Zwarte Maan genoemd, de hoofdrol. Lilith is geen planeet, maar een soort magisch punt. Ze vertegenwoordigt een duistere oerkracht in ons, maar ook het zesde zintuig, een uniek talent.

Venus is van alle planeten het meest verbonden met Weegschaal. Venus legt in april een aangenaam contact met Lilith. Dan kunnen er op het gebied van liefde en relaties mooie dingen ontstaan. Vooral als je partner volkomen open en eerlijk naar jou toe is, dan ervaar je een ijzersterke connectie. Ook als je partner niet open is of iets voor je verborgen houdt dan voel je feilloos wat er speelt.

Een waardevol inzicht

In dat geval is het de kunst om je partner zelf de tijd en de plaats te laten kiezen om zijn of haar waarheid met jou te delen. Als je de ander te snel confronteert, kan hij of zij zich voelen als een puber in wiens dagboek je hebt gelezen. Dan kan je partner boos worden, zich schamen of keihard onwaarheden kunnen vertellen. De waarheid bestaat bij de gratie van openheid bij de ‘zender’ en bereidheid om te luisteren en de waarheid te aanvaarden bij de ‘ontvanger’. Dat is een waardevol inzicht waar jij deze maand ervaring mee zou kunnen opdoen. Blijf wel vertrouwen op je eigen gevoel. Als jij voelt dat iets niet klopt, is de kans groot dat je gelijk hebt.

Nooit meer een horoscoop missen?

Schrijf je dan in voor onze exclusieve astrologie nieuwsbrief. Je ontvangt niet alleen elke week een persoonlijke horoscoop van onze huisastroloog Johanna Blok, maar ontvangt ook als eerste de maand- en jaarhoroscopen, artikelen over astrologie en updates over de nieuwe en volle maan in je inbox.

Astrologie en je geboortehoroscoop

  • Online training met 8 lessen van Happinez astroloog Johanna Blok

  • Ontdek wat jouw persoonlijke planeten, huizen en aspecten over je onthullen

  • Cadeau: Happinez notebook

Meer horoscopen lezen?

Over auteur
Johanna Blok is, naast haar werk als schrijver en journalist, astroloog. Johanna deelt de wijsheid en troost die ze zelf heeft ervaren binnen astrologie graag met anderen.
Volgend artikel
Dit zijn de slimste sterrenbeelden – zit jouw teken erbij?
Dit zijn de slimste sterrenbeelden – zit jouw teken erbij?