Boogschutter, dit is je maandhoroscoop voor april 2024

Boogschutter, dit is je maandhoroscoop voor april 2024 Boogschutter, dit is je maandhoroscoop voor april 2024 Boogschutter, dit is je maandhoroscoop voor april 2024

‘Aprilletje zoet heeft nog weleens een witte hoed’, zei men vroeger over deze onvoorspelbare maand. Niet alleen wat het weer betreft kan de Ram-maand onvoorspelbaar zijn… Of zou de vredige planeet Venus in het teken Ram daar nu verandering in brengen?

Maandhoroscoop april 2024: Boogschutter

Voor Boogschutter verlegt Venus in Ram de aandacht naar creativiteit, kinderen, plezier maken en erotiek. Dat belooft een heerlijke maand te worden waarin je jouw persoonlijke passie en hobby’s herontdekt. Of het nu gaat om schilderen, schrijven, muziek maken of postzegels verzamelen. Ook worden creatieve ideeën nu moeiteloos geboren. Jouw speelse en avontuurlijke geest komt volledig tot zijn recht. Je hebt de moed om jezelf te laten zien aan anderen, bijvoorbeeld tijdens een optreden. Je doet dat op zo’n charmante manier dat het niet anders kan dan dat je bewondering oogst. Heb je kinderen of werk je met kinderen, dan is dit een uitgelezen moment om ze te betrekken bij een kunstzinnige activiteit. Je zou ze kunnen meenemen naar een kunstmuseum of ze op een andere manier kennis laten maken met schoonheid. Hun verwondering en enthousiasme werken aanstekelijk op jou.

Je bent meer into erotiek dan normaal. Je passie en verlangen is duidelijker voelbaar. Je hebt misschien de neiging om er achteraan te gaan via datingsites, maar je zult merken dat de leukste kandidaat spontaan op je pad komt, gewoon omdat hij of zij zich tot jou voelt aangetrokken als een magneet. Kortom: april biedt jou wel duizend kansen om het leven te vieren. Laat ze niet liggen!

Meer horoscopen lezen?

Mis nooit meer een horoscoop

Over auteur
Johanna Blok is, naast haar werk als schrijver en journalist, astroloog. Johanna deelt de wijsheid en troost die ze zelf heeft ervaren binnen astrologie graag met anderen.
Volgend artikel
Ram-seizoen: dit betekent het voor jou
Ram-seizoen: dit betekent het voor jou