Kreeft, dit is je maandhoroscoop voor april 2024

Kreeft, dit is je maandhoroscoop voor april 2024 Kreeft, dit is je maandhoroscoop voor april 2024 Kreeft, dit is je maandhoroscoop voor april 2024

‘Aprilletje zoet heeft nog weleens een witte hoed’, zei men vroeger over deze onvoorspelbare maand. Niet alleen wat het weer betreft kan de Ram-maand onvoorspelbaar zijn… Of zou de vredige planeet Venus in het teken Ram daar nu verandering in brengen?

Maandhoroscoop april 2024: Kreeft

Kreeft kan in april merken dat Venus haar liefde, schoonheid en harmonie uitstort over alles wat te maken heeft met je carrière, reputatie of ambities. Dit kan je verlangen naar erkenning en succes aanwakkeren en je kunt meer initiatieven nemen. Tegelijk merk je ook dat het een en ander vanzelf op je pad komt. Misschien passen de dingen die je van nature aantrekt wel veel beter bij je dan de dingen die je najaagt. Dat zou een van de ontdekkingen van deze maand kunnen zijn.

Het is belangrijk om in je werk alles ‘met liefde’ te doen. Ook dat ene klusje waar je zo tegenop ziet. Je zult merken dat die liefde dubbel en dwars terugkomt, in wat voor vorm dan ook. Denk bijvoorbeeld aan een overweldigend fijn compliment van een leidinggevende. Verder zou je in je werk een perfecte balans kunnen vinden tussen diplomatie en assertiviteit. Dat wil zeggen dat het je lukt om je grenzen aan te geven en voor jezelf op te komen op een manier die anderen als prettig ervaren. Met honing vang je meer vliegen dan met azijn, zegt men.

Verder is het goed om relaties aan te gaan met invloedrijke mensen. Contacten die je nu legt, kunnen je in de toekomst verder helpen.

Meer horoscopen lezen?

Mis nooit meer een horoscoop

Over auteur
Johanna Blok is, naast haar werk als schrijver en journalist, astroloog. Johanna deelt de wijsheid en troost die ze zelf heeft ervaren binnen astrologie graag met anderen.
Volgend artikel
Ram-seizoen: dit betekent het voor jou
Ram-seizoen: dit betekent het voor jou