Maagd, dit is je maandhoroscoop voor april 2024

Maagd, dit is je maandhoroscoop voor april 2024 Maagd, dit is je maandhoroscoop voor april 2024 Maagd, dit is je maandhoroscoop voor april 2024

‘Aprilletje zoet heeft nog weleens een witte hoed’, zei men vroeger over deze onvoorspelbare maand. Niet alleen wat het weer betreft kan de Ram-maand onvoorspelbaar zijn… Of zou de vredige planeet Venus in het teken Ram daar nu verandering in brengen?

Maandhoroscoop april 2024: Maagd

In april is Venus voor Maagd actief in de zone van diepe verbindingen en transformerende ervaringen. Dat kan voelen als een aantrekkelijke mix van intensiteit en mysterie waar je als het ware door naar binnen wordt gezogen. Deze aantrekkingskracht kan zich manifesteren in een geliefde, een partner, maar ook in jouzelf. Er is sprake van persoonlijk magnetisme en de gevoelens gaan zo diep dat je compleet van je à propos raakt. Weg is de strakke organisatie en je dagelijkse routine. Het enige waarvoor je nog oog hebt, is een zoektocht naar de verborgen schatten in de ander. Mocht je bij het lezen hiervan wat zenuwachtig worden, wees gerust! Je zult jezelf niet helemaal verliezen. Je weet dankzij Venus in Ram precies wanneer het tijd is om voor jezelf een grens te trekken. Dat doe je dan met zoveel tact dat de ander dit moeiteloos accepteert en respecteert.

Deze positie van Venus moedigt je ook aan om financiële zaken tussen jou en je partner goed te regelen. Denk aan een testament of samenlevingscontract. April is de ideale periode om er samen diepgaand over te praten. In een sfeer van vrede en harmonie, zonder enig taboe, zou er een belangrijke onthulling kunnen plaatsvinden.

Meer horoscopen lezen?

Mis nooit meer een horoscoop

Over auteur
Johanna Blok is, naast haar werk als schrijver en journalist, astroloog. Johanna deelt de wijsheid en troost die ze zelf heeft ervaren binnen astrologie graag met anderen.
Volgend artikel
Ram-seizoen: dit betekent het voor jou
Ram-seizoen: dit betekent het voor jou