Ram, dit is je maandhoroscoop voor april 2024

Ram, dit is je maandhoroscoop voor april 2024 Ram, dit is je maandhoroscoop voor april 2024 Ram, dit is je maandhoroscoop voor april 2024

‘Aprilletje zoet heeft nog weleens een witte hoed’, zei men vroeger over deze onvoorspelbare maand. Niet alleen wat het weer betreft kan de Ram-maand onvoorspelbaar zijn… Of zou de vredige planeet Venus in het teken Ram daar nu verandering in brengen?

Maandhoroscoop april 2024: Ram

Venus bevindt zich in april grotendeels in jouw eigen teken Ram. Dan kan het goed zijn om te onderzoeken wat voor jou het meest van waarde is. Denk aan bijzondere bezittingen (ben je wel goed verzekerd?) maar ook personen, geliefden en niet te vergeten je eigen talenten.

Mocht je altijd wat onzeker zijn of denken dat je niet zoveel te bieden hebt, kijk daar dan nog eens opnieuw naar. Is dat echt wel zo? Misschien is het moment aangebroken voor een grondige soul search naar de redenen dat je onzeker bent of jezelf niet op waarde schat. Het kan helpen om voor jezelf een lange lijst te maken van je kwaliteiten en van de mooie en bijzondere dingen die je de afgelopen maand hebt gedaan. Als je er even voor gaat zitten, kun je tot verrassende inzichten komen. Blijft het blanco in je hoofd? Vraag dan een goede vriend of vriendin om jou op weg te helpen: je zou weleens enorm verrast kunnen worden door hoe anderen jou zien en wat ze in jou waarderen. Verder kan het zijn dat je je hart verliest, zomaar, aan de eerste de beste die diep in je ogen kijkt.

Meer horoscopen lezen?

Mis nooit meer een horoscoop

Over auteur
Johanna Blok is, naast haar werk als schrijver en journalist, astroloog. Johanna deelt de wijsheid en troost die ze zelf heeft ervaren binnen astrologie graag met anderen.
Volgend artikel
Ram-seizoen: dit betekent het voor jou
Ram-seizoen: dit betekent het voor jou