Schorpioen, dit is je maandhoroscoop voor april 2024

Schorpioen, dit is je maandhoroscoop voor april 2024 Schorpioen, dit is je maandhoroscoop voor april 2024 Schorpioen, dit is je maandhoroscoop voor april 2024

‘Aprilletje zoet heeft nog weleens een witte hoed’, zei men vroeger over deze onvoorspelbare maand. Niet alleen wat het weer betreft kan de Ram-maand onvoorspelbaar zijn… Of zou de vredige planeet Venus in het teken Ram daar nu verandering in brengen?

Maandhoroscoop april 2024: Schorpioen

Zolang Venus in Ram staat, kun je merken dat je meer plezier beleeft tijdens het uitvoeren van je dagelijkse taken en ander routinematig werk. Je doet bij wijze van spreken de afwas met extra elan en geniet van de geur van pasgewassen lakens. Het is ook een uitstekende maand om aan je gezondheid te werken. Je kunt je aangetrokken voelen tot Oosterse of holistische heelkunst, die de nadruk legt op de harmonie tussen lichaam en geest. Door liefdevol naar je lichaam te luisteren, kun je ontdekken wat je nodig hebt. Voedzame en verkwikkende voeding bijvoorbeeld, die precies is afgestemd op jouw smaakpapillen en behoeftes. De ayurveda zou daarbij inspirerend kunnen zijn.

Ook binnen je werk zou je baat kunnen hebben bij deze positie. Als je voelt dat de tijd is aangebroken om beter voor jezelf op te komen, dan inspireert Venus je om dat op een tactische en prettige manier te doen, zodat er ook echt naar je wordt geluisterd. Na april zou men weleens bereid kunnen zijn om veel meer rekening met je te houden. Tot slot kan Venus in het teken Ram jouw band met een huisdier versterken. Misschien overweeg je zelfs om een nieuw harig familielid in huis te halen.

Meer horoscopen lezen?

Mis nooit meer een horoscoop

Over auteur
Johanna Blok is, naast haar werk als schrijver en journalist, astroloog. Johanna deelt de wijsheid en troost die ze zelf heeft ervaren binnen astrologie graag met anderen.
Volgend artikel
Ram-seizoen: dit betekent het voor jou
Ram-seizoen: dit betekent het voor jou