Steenbok, dit is je maandhoroscoop voor april 2024

Steenbok, dit is je maandhoroscoop voor april 2024 Steenbok, dit is je maandhoroscoop voor april 2024 Steenbok, dit is je maandhoroscoop voor april 2024

‘Aprilletje zoet heeft nog weleens een witte hoed’, zei men vroeger over deze onvoorspelbare maand. Niet alleen wat het weer betreft kan de Ram-maand onvoorspelbaar zijn… Of zou de vredige planeet Venus in het teken Ram daar nu verandering in brengen?

Maandhoroscoop april 2024: Steenbok

Venus vraagt jouw aandacht voor gezin, thuis, familie en je roots. Je zou meer liefde en plezier kunnen voelen voor wat in feite het fundament van jouw leven is. Misschien denk je als Steenbok weleens dat het voldoende is als je presteert in de buitenwereld, als je publieke imago in orde is. In april is het echter de bedoeling dat je gaat presteren in je binnenwereld. Je ontdekt hoe belangrijk emotionele veiligheid en verbondenheid voor je zijn, dat je zonder deze waarden de springplank mist van waaruit je de wereld tegemoet kunt treden. Niet dat je dit ondervindt door moeilijke lessen, integendeel. Je merkt gewoon hoe gelukkig je wordt van de warmte en harmonie die je thuis ervaart. En dan kan het besef zomaar ineens indalen.

Je voelt ook meer behoefte om thuis tijd door te brengen. Terwijl je anders misschien tot laat op kantoor bent om je werk af te maken, kun je in april niet wachten tot je je computer kunt afsluiten. Verder zou Venus in Ram je kunnen verleiden om je huis te verfraaien. Als je een beetje kunt klussen, lukt het om van je huis nog meer een thuis te maken.

Meer horoscopen lezen?

Mis nooit meer een horoscoop

Over auteur
Johanna Blok is, naast haar werk als schrijver en journalist, astroloog. Johanna deelt de wijsheid en troost die ze zelf heeft ervaren binnen astrologie graag met anderen.
Volgend artikel
Ram-seizoen: dit betekent het voor jou
Ram-seizoen: dit betekent het voor jou