Stier, dit is je maandhoroscoop voor april 2024

Stier, dit is je maandhoroscoop voor april 2024 Stier, dit is je maandhoroscoop voor april 2024 Stier, dit is je maandhoroscoop voor april 2024

‘Aprilletje zoet heeft nog weleens een witte hoed’, zei men vroeger over deze onvoorspelbare maand. Niet alleen wat het weer betreft kan de Ram-maand onvoorspelbaar zijn… Of zou de vredige planeet Venus in het teken Ram daar nu verandering in brengen?

Maandhoroscoop april 2024: Stier

Venus bevindt zich bij Stier in de zone van de geheimen, de afzondering, dat wat je verborgen houdt. Dat kan wijzen op gevoelens van liefde die je in het geheim beleeft, of op een geliefde die met jou niet in het openbaar gezien wil worden. Dat kan soms pijn doen, maar tegelijk zou je kunnen genieten van de mysterieuze en spirituele band die jullie samen ervaren. De kunst is om te genieten van romantische gevoelens zonder je erin te verliezen. Het is belangrijk om geduldig te zijn en te vertrouwen op het natuurlijke verloop van de dingen, zonder iets te forceren. Dat kan met Venus in Ram best een uitdaging zijn, want geduld is dan niet je sterkste kant.

De positie van Venus kan je verder helpen om tot introspectie en spirituele groei te komen. Het is een tijd waarin verborgen verlangens, geheimen en onverwerkte emoties aan de oppervlakte kunnen komen, wat jou de kans biedt om vrede te sluiten met dat wat is geweest. Het is een perfecte maand om tijd te besteden aan zelfliefde en zelfzorg. Denk bijvoorbeeld aan meditatie, maar het is ook voedend voor je ziel om tijd door te brengen in en rond het water.  

Meer horoscopen lezen?

Mis nooit meer een horoscoop

Over auteur
Johanna Blok is, naast haar werk als schrijver en journalist, astroloog. Johanna deelt de wijsheid en troost die ze zelf heeft ervaren binnen astrologie graag met anderen.
Volgend artikel
Ram-seizoen: dit betekent het voor jou
Ram-seizoen: dit betekent het voor jou