Tweelingen, dit is je maandhoroscoop voor april 2024

Tweelingen, dit is je maandhoroscoop voor april 2024 Tweelingen, dit is je maandhoroscoop voor april 2024 Tweelingen, dit is je maandhoroscoop voor april 2024

‘Aprilletje zoet heeft nog weleens een witte hoed’, zei men vroeger over deze onvoorspelbare maand. Niet alleen wat het weer betreft kan de Ram-maand onvoorspelbaar zijn… Of zou de vredige planeet Venus in het teken Ram daar nu verandering in brengen?

Maandhoroscoop april 2024: Tweelingen

Voor Tweelingen brengt april dankzij Venus aangename ontwikkelingen in de sfeer van vriendschap. Het is een periode om te genieten van het gezelschap van oude en nieuwe vrienden. Je sociale contacten worden verrijkt met schoonheid en verbondenheid. Er is sprake van harmonie en samen plezier maken. Het komt erop neer dat je sociaal enorm in je element bent. Venus in het vurige teken Ram voorziet jou van extra charme en aantrekkingskracht, want als luchtteken is vuur in staat om jou te verwarmen. En zoals eigen is aan Venus, hoef je er niet zo veel voor te doen. Je kunt gewoon achteroverleunen en het op je af laten komen.

Let op, soms wijst deze planeetstand op een vriend of vriendin die amoureuze gevoelens voor je koestert. Als dat niet wederzijds is, kan het even laveren zijn om de vriendschap overeind te houden. Dat kan vooral lastig zijn als je de ander geen pijn wilt doen, als de gevoelens niet gelijkwaardig zijn. Maar zo lang je open en eerlijk blijft communiceren – je grootste natuurlijke kwaliteit – kom je daar wel uit. Als er nog sprake is van oud zeer in een vriendschappelijke relatie, zou je er samen een goed gesprek aan kunnen wagen. Zo kunnen jullie komen tot een definitief ‘zand erover’.

Meer horoscopen lezen?

Mis nooit meer een horoscoop

Over auteur
Johanna Blok is, naast haar werk als schrijver en journalist, astroloog. Johanna deelt de wijsheid en troost die ze zelf heeft ervaren binnen astrologie graag met anderen.
Volgend artikel
Ram-seizoen: dit betekent het voor jou
Ram-seizoen: dit betekent het voor jou